2g 1.1.4 versiyon Downgrade anlatımı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan 2g 1.1.4 versiyon Downgrade anlatımı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,524 kez görüntülenmiş, 58 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı 2g 1.1.4 versiyon Downgrade anlatımı
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MeOMaN

pr0bl3m

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 13, 2010
10
0
1
44
arkadasım dediğin gibi v2.1 yükledim tekrar 1.1.4 e düşürdüm ziphone ile do it al yaptım 2g açıldı fakat fake imei işlemini bitirmiş olmasına ragmen imei change olmadı.??? şimdi ne yapmam gerekiyor...

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
2 Sini aynı anda yaparsan olmaz

Önce do it al bekle açılsın menü gelsin

Sonra tekrar ziphone bu sfer imei yap

Eğer kendi recovery moda geçmezse manuel at.

Atılması gerekli yok illa olmuyorsa sıkıntı var demek refurbish yap komple fabrika ayarlarına döner o sıfır gibi olur.

pr0bl3m

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 13, 2010
10
0
1
44
1.1.4 yüklüyorum 1015 hatası veriyor.
önce ziphone ile do it all yapıyoum.
daha sonra ziphonu kapatıp açıyorum bu sefer fake imei kısmına imei yazıp "perform actions" dediğimde telefonda yazılar akıyor işlem" done" diyor... ama imei kontrol ediyorum change olmamış.

malesef v2.2 yükledim tekrar geri 114 yükledim fakat sonuç yok. baseband ne olması gerekir imei change yaparken. _? benim ki 04.05.04 acaba sorun bundan mı kaynaklanıyodur. kırek ın about kısmında 04.05.01-02-03_G basedand on BOTH bootloader! yazıyo. ???

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Cihazınız do it all den sonra normal açılıyor değilmi ?

Sonra eğer açıldığı halde imei yemiyorsa yapabilceğiniz son şey

Refurbish seçeneği

Bu seçenek hayati önem taşır yarıda kalır elektrik giderse sıkıntı yaşayabilirsiniz

Fabrika ayarlarına döner ilk çıktığı günki gibi olur

Baseband ise o anki versiyona düşer

Aslında 2g lerde bildiğim baseband değişmiyor ama anlamadım tam

Bence refurbish yapın sonra 1.4 kurun temiz peşine do it all en son imei muhakkak olmalı hocam.

pr0bl3m

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 13, 2010
10
0
1
44
refurish ten kastın telefonu ayarlardan sıfırlamakmı. Yapıcaz artık deneyecegiz her yolu.
Nasıl yapıcam refurbish .
İlgilendigin için teşekkür ederim hocam.

pr0bl3m

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 13, 2010
10
0
1
44
ok hocam ziphone 3.0 da yok bu secenek daha sonra fark ettim 2.6b de var oldugunu refurbish işlemi sorunsuz bitirdi şimdi 1.1.4 yüklüyorum...
ardından ziphone ile do it all yapıcam ardından
fake imei ile change yapmayı deneyecegim...? dogrumudur.