3.1.3 OS Yeni Versiyon & redsn0w JailBreak

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan 3.1.3 OS Yeni Versiyon & redsn0w JailBreak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 20,766 kez görüntülenmiş, 93 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı 3.1.3 OS Yeni Versiyon & redsn0w JailBreak
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sertan_1843

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
sa meoman abi nasılsın iyisin inş. abicim sonunda başardım telefonun dokunmtiği gitmişti flex filmi yırtılmıstı büyük bir hassasiyet ve çalışmayla onuda basardım telefonu tekrardan 3,1,2 yaptm caslıyor 10 gündür durmadan calısmanın karsılıgını aldım sanada cok ama cok tesekkur ederim telefonucular bana 150 milyon masrf cıkardı yemin ettim kendim yapcam diye yaptımda allaha emanet ol abi iyi calısmalar selametle
As kardeşim yapabildiğine sevindim bende 2g telime bir kaç kez 50 50 50 lerde toplamda 150 tl vermiştim zamanında sonradan kendim donanımsal arızayı bile yaptım

Cihazın olmuş olsa bile arada uğramayı unutma dostum

Sa selametle

nerdale

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 28, 2009
9
0
1
45
Unlock la ilgili bir gelisme yok sanirim 14mart Falange deniliyo dogrumudur acaba 3g baseband 5.12.01 :(

kutan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 21, 2010
8
0
1
42
sa meoman abi nasılsın iyisin inş. abi yine sıkıntım var ıphonem abi bu alt menudeki dokunmatik calısmıyor militmetrik olarak biüsttekiyle fark var üst calsyor dokunmatik gitmiştir büyük ihtimal senin önerebileceğin budurum varsa cok sevinrim ayrıca bakıyorum cok pahalı 200ytl ekranla beraber bildiğin sadece dokunmatik varsa yardımcı olursan seviniri ALLAH'a emaet ol kolay gelsin

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
sa meoman abi nasılsın iyisin inş. abi yine sıkıntım var ıphonem abi bu alt menudeki dokunmatik calısmıyor militmetrik olarak biüsttekiyle fark var üst calsyor dokunmatik gitmiştir büyük ihtimal senin önerebileceğin budurum varsa cok sevinrim ayrıca bakıyorum cok pahalı 200ytl ekranla beraber bildiğin sadece dokunmatik varsa yardımcı olursan seviniri ALLAH'a emaet ol kolay gelsin
As kardeşim dediğin gibi dokunmatik gitmiş sanırım

Yaptır kendin yapmaya kalkma iyice araştır sor münkünse tanıdıgın birilerine yaptırmaya çalş tanıdıgın yoksa tanıdık vasıtası ile yapanları bulmaya çalış

Hiç bu konuma düşmedim piyasasınıda bilmiyorum inan

üzüldüm geçmiş olsun

kutan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 21, 2010
8
0
1
42
tesekkur ederim abi ama sunu diyeyim tam olarak nerde arıza dokunmatiktemi yoksa dokunmatiğin yolundamı onu bilirsem onuda yapacagımdan eminim buarada abi sen ne iş yaparsın merak ettim bilmiyorum ben forum kurallarını böle sorular inş yasak değldir abi kendine cok iyi bak aeo hayırlı cumalar

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
tesekkur ederim abi ama sunu diyeyim tam olarak nerde arıza dokunmatiktemi yoksa dokunmatiğin yolundamı onu bilirsem onuda yapacagımdan eminim buarada abi sen ne iş yaparsın merak ettim bilmiyorum ben forum kurallarını böle sorular inş yasak değldir abi kendine cok iyi bak aeo hayırlı cumalar
Ben kendi 2g mi açtım dokunmatik ayrı ekran ayrı ama 3g lerde dokunmatik ekranla birlikte bildiğim buda masraflı olur demek

Serbest meslek erbabıyım =)

Şaka Bilgiişlem sayılır

Hayırlı cumalar kardeşim

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Arkdaşlar inanın 3gs ler artı 3g ipod larda sıkıntı var deniyor =(