3.1.3 OS Yeni Versiyon & redsn0w JailBreak

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan 3.1.3 OS Yeni Versiyon & redsn0w JailBreak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 20,748 kez görüntülenmiş, 93 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı 3.1.3 OS Yeni Versiyon & redsn0w JailBreak
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sertan_1843

dsforever

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 16, 2009
14
0
1
39
yahu ben böyle şansın içine:D psp yi bekledik bi yıl.bunuda mı bekliyicez şimdi.

Bump: Bence daha 4.0 gelene kadar cıkmaz bu bizde kalırız sap gibi.Niye cıkmaz,çünkü apple bulunan açığıda kapamış olur.3.1.3 için harcamazlar buldukları açığı.olan yine bize olacak tabi

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
yahu ben böyle şansın içine:D psp yi bekledik bi yıl.bunuda mı bekliyicez şimdi.

Bump: Bence daha 4.0 gelene kadar cıkmaz bu bizde kalırız sap gibi.Niye cıkmaz,çünkü apple bulunan açığıda kapamış olur.3.1.3 için harcamazlar buldukları açığı.olan yine bize olacak tabi
Arkadaşlar 4.0 haziranda çıkcakmıs=(

Yeni versiyon 3.2 yakın bir zamanda çıkcak

Açık olurmu bilmem eğer açık olursa da Apple bunu bilerek yapar açık bırakır umarım bırakır

Daha öncede böyle old 2.2.1 güncellemesi ile onra 3.0 da düzeldi bu sorun

dsforever

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 16, 2009
14
0
1
39
geçmiş olsun artık ne yapalım.Bekliyicez artık.Aslında soru değil 3-5 lira lık uygulama-oyun hepsi kredi kartı kullansam alırm beğendiklerimi ps3 e para yetiştiriyoruz ona mı yetiştiremiyicez:D ama yok malesef öyle bir imkanım.mecbur bekliyicem.Aynı durumda olan diğer arkadaşlarada sabır diliyor iyi akşamlar diyorum:D

kutan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 21, 2010
8
0
1
42
sonunda oda gitti

abi sonunda actım dokunmatiği artık oda yok tamamen gitti şimdi bana tümleşik ekranla dokunmatik lazım 200den asagı bulamadım sen cevrene bak abicim bulursan haber edersen sevinirim buneydi basımıza geldi allah belasını versin 3,1,3ün bendede malum sabırsızlık var yoksa senin msjından sora düzelckti nese tekrardan hersey için cok tesekkur ederim aeo

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
abi sonunda actım dokunmatiği artık oda yok tamamen gitti şimdi bana tümleşik ekranla dokunmatik lazım 200den asagı bulamadım sen cevrene bak abicim bulursan haber edersen sevinirim buneydi basımıza geldi allah belasını versin 3,1,3ün bendede malum sabırsızlık var yoksa senin msjından sora düzelckti nese tekrardan hersey için cok tesekkur ederim aeo
Kardeşim piyasasını bilmiyorum bende senin için arıştırırım keşke sökmeseydin ben dedim sana 2 si bi arada diye üzüldüm geçmiş olsun

kutan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 21, 2010
8
0
1
42
abi allah razı olsun sana nekadar tesekkur edeceğimi inan bilmiyorum ama kendimede gerckten ceza vermk istiyorum biyandanda abicim öğrendim oda var dimi yani artk arkadas vs. kimin ıphonesi bozulursa rahatlıkla acabilir yapabilirim diye düşünüyorum enazından hasar vermden acmayı, tekrardan cok tesekkur ediyorum aeo kısa sürede bulurda takarım inş.selametle

Okaliptys

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 17, 2010
8
0
1
36

Arkadaşlar 4.0 haziranda çıkcakmıs=(

Yeni versiyon 3.2 yakın bir zamanda çıkcak

Açık olurmu bilmem eğer açık olursa da Apple bunu bilerek yapar açık bırakır umarım bırakır

Daha öncede böyle old 2.2.1 güncellemesi ile onra 3.0 da düzeldi bu sorun
Haziranda çıkacaksa yeni iphoneyle beraber çıkacak sanırım? umarım 3gsyide destekler yeni iphoneyi bekleyemem valla :p...

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Haziranda çıkacaksa yeni iphoneyle beraber çıkacak sanırım? umarım 3gsyide destekler yeni iphoneyi bekleyemem valla :p...
Aslında dün 3.2 versiyon bekleniyordu

Önümüzdeki haftaya attılar neden bilmem ama kesin çünkü itunes güncellemesi geldi

4.0 bence 4g ile çıkacak çok farklı olacağına inanıyorum sanırım hd olcak:caki:

Okaliptys

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 17, 2010
8
0
1
36
Aslında dün 3.2 versiyon bekleniyordu

Önümüzdeki haftaya attılar neden bilmem ama kesin çünkü itunes güncellemesi geldi

4.0 bence 4g ile çıkacak çok farklı olacağına inanıyorum sanırım hd olcak:caki:
Öyle ama onu beklemek bana mantıklı gelmiyor nedense, beklerim sorun değil aslında,ama çok büyük fark yaratacağınıda düşünmüyorum 3gsden nedense, 4gden sonraki daha sağlam olur gibime geliyor,çunki daha fazla değişikliğe o zaman gideceklerdir, bilmiyorum katılırmısın bana...