3.1.3 Spirit Jailbreak Çıktı - 3GS 3G iPod

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan 3.1.3 Spirit Jailbreak Çıktı - 3GS 3G iPod başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,618 kez görüntülenmiş, 84 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı 3.1.3 Spirit Jailbreak Çıktı - 3GS 3G iPod
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MeOMaN

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Dostum cevap vermişsin ama biraz geç kaldın :( 3.1.3 yaptım sonrada spirit ile jailbreak yaptım cihazlar normalde kayıtlı ama şebeke yok, unlock budurumdayken yapabilmem için bi yöntem varmı?? uzun kısa hiç farketmez bu gecede uyku yok bana :D
Cihaz imei kayıtlı bile olsa unlcok ihtiyacın var bunu biliyorsun konusmuştuk 3gs te hiçbirşekilde unlock yok =)

Çıkmadıysa yoktur iyisimi sen gece falan uğraşma yat

Geçmiş olsun işin yokda daha öncede beklediğin gibi 4.0 için bekle onda olcak beta2 si var sanırım beta 3ten sonra orjianl çıkar kaldı 40 gün

Yada istersen unlock dene belki olur bildiğim yok ama

Edit :

Yok dostum beklemen gerekecek ipod olarak kullanmaktan başka yapacak birşeyin yok üzüldüm şimdi =(

HagenTr

Bankai!!!
Kayıtlı Üyemiz
Şub 10, 2009
239
1
18
39
Artık yapcak bişey yok ozman bende bunu anlamıyorum madem unlock yapamadılar niye böyle bir relase çıkartıyorlar piyasaya, bu kimin işine yaradı 3.1.3 zaten jailbreak yapılmıyormuydu çeşitli yöntemlerle???

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Artık yapcak bişey yok ozman bende bunu anlamıyorum madem unlock yapamadılar niye böyle bir relase çıkartıyorlar piyasaya, bu kimin işine yaradı 3.1.3 zaten jailbreak yapılmıyormuydu çeşitli yöntemlerle???
Yurt içi cihazların işine geldi

3gs ler olmutyordu tr den alınma unlock ihtiyacı duymayan cihazlar jailbreak oldu

Umarım yedek telefonun vardır :sorry:

HagenTr

Bankai!!!
Kayıtlı Üyemiz
Şub 10, 2009
239
1
18
39
Yurt içi cihazların işine geldi

3gs ler olmutyordu tr den alınma unlock ihtiyacı duymayan cihazlar jailbreak oldu

Umarım yedek telefonun vardır :sorry:
Yedek telefon var, yanlız bu işlem kesinlikle yurtdışı 3.1.2 3GS iphonelerde çalışmıyor düngece 1 diil 2 tane 3.1.2 iphone heba ettik :(

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Yedek telefon var, yanlız bu işlem kesinlikle yurtdışı 3.1.2 3GS iphonelerde çalışmıyor düngece 1 diil 2 tane 3.1.2 iphone heba ettik :(
Üzüldüm dostum yetişemedim =(

Sanırım beklemekten başka birşey yapamassın os4 gelsin şu an bile jailbreak oluyor ama unlocktan haber yok

Belki baseband için birşeyler yaparlar downgrade için olmadı 4 çıkın inş onunla olurbu iş

Bu arada bu küpe olsun yurtdışı cihazlarda ha diye işlem yapma

Ben bile yanılabilrim herkes yanılır iyice araştır sonuçta bu işler hergün yapılan işler değil

Geçmiş olsun tekrardan =(

mgas19

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 4, 2010
1
0
1
arkadaşlar merhabalar benim tel iphone 3gs yurt dışı 3,0 versiyonu kullanıyordum yanlışlıkla 3,1,3 e geçtim ve ekran usb+ ituneste kaldı yalnız acil arama yapıyor biliyoruzki şuan unlock yok ama hiç olmazsa telefonumu unlock çıkana kadar ipod olarak kullanmak istiyorum acaba spirit.exe i telefonuma uygulamalımıyım bir faydası olurmu yada başka öneriniz varmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler. :02: :02: :02:

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
arkadaşlar merhabalar benim tel iphone 3gs yurt dışı 3,0 versiyonu kullanıyordum yanlışlıkla 3,1,3 e geçtim ve ekran usb+ ituneste kaldı yalnız acil arama yapıyor biliyoruzki şuan unlock yok ama hiç olmazsa telefonumu unlock çıkana kadar ipod olarak kullanmak istiyorum acaba spirit.exe i telefonuma uygulamalımıyım bir faydası olurmu yada başka öneriniz varmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler. :02: :02: :02:
Geçmiş olsun

Dostum giden gitmiş olduğuna göre cihazı bi güzel restore yap

selcukyucel

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 18, 2009
2
0
1
44
Spirit jailbreak hata

ARKADASLAR BENDE WİN 7 VAR DUN INDIRIP KURIYIM DEDİM, BENDEKI TURKIYEDEN ALINAN IPHONE 3G AMA MALESEF SORUN VERDI PROGRAM BUNUN NEDENI NE OLABILIR :band::band::band::band::band:

sonayorkun

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 14, 2009
290
12
18
Siteye Git
windows7 de spirit.exe ye sağ tıkla özellikler, uyumluluktan windows98'i seç sorun kalmayacaktır: D