3.1.3 Spirit Jailbreak Çıktı - 3GS 3G iPod

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan 3.1.3 Spirit Jailbreak Çıktı - 3GS 3G iPod başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,612 kez görüntülenmiş, 84 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı 3.1.3 Spirit Jailbreak Çıktı - 3GS 3G iPod
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MeOMaN

oflu1281

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 12, 2010
1
0
1
turk telekomdan aldıgım ipodumu kac gundur jaılbreak yapmaya calısıorum fakat bır turlu beceremedım...
bu programı denedım ekranda ''device ipod touch 2g(4.0) is not supported '' hatasını verıyor jaılbreak e tıklanmıyor...

yardımcı olabılırmısınız .. bıktım artık bı turlu beceremedım jaılbreak yapmayı:S
tesekkurler...

elgado

Kayıtlı Üye
ADMİN
Moderatör
FORUMSAHİBİ
Kayıtlı Üyemiz
May 11, 2008
556
2
18
Siteye Git
turk telekomdan aldıgım ipodumu kac gundur jaılbreak yapmaya calısıorum fakat bır turlu beceremedım...
bu programı denedım ekranda ''device ipod touch 2g(4.0) is not supported '' hatasını verıyor jaılbreak e tıklanmıyor...

yardımcı olabılırmısınız .. bıktım artık bı turlu beceremedım jaılbreak yapmayı:S
tesekkurler...
Aşağıdaki linkte olanı yap dostum olacaktır

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

mehmetnuri

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 18, 2009
12
0
1
45
ya mctuna kardeşim ne diycem bilemiyorum 1 haftadır elimde maikna kara kara düşünüyordum nasıl yapcam diye. çare yine bizim forumdaymış. allah razı aolsun kardeşim bu kadar basitmiş yaaa..

psp3004

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 6, 2009
31
0
6
Selam MCTUNA ve MeOMaN,
Benim ipod 2g (firmware 3.1.3 dür) Spirit programını Tuna abi annlattığı gibi indirdim ama jailbreak... diyor ondan sonra program donuyor.
''failed to Jailbreaking (error code:c0000005) yazıyor sonra :C
Yardım edecek varsa lütfen yardım etsin :drinks:
Bilgisayarımda Vista yüklüdür

Saygılarla,
PSP3004

Shadow King

Erişim Engelli
Ara 13, 2009
208
1
18
jailbreakme.com dan da ipodunu jailbreakli hale getirebilirsin ama sen MeOMan abinin yazacağı cavebı bekle o daha iyi bilir.

psp3004

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 6, 2009
31
0
6
Saol King Davis ama ben önceden denemiştim ama....
Neyse ginede yeniden denerim ;D

Okudugun ve bana bilgi verdiğin için teşşekür ederim King Davis..
Film upload larının hayranıyım
Devam et ;D