5.0 M33 Yükleme Rehberi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP Özel Firmware (Hack) kategorisinde Skaty tarafından oluşturulan 5.0 M33 Yükleme Rehberi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 23,376 kez görüntülenmiş, 110 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP Özel Firmware (Hack)
Konu Başlığı 5.0 M33 Yükleme Rehberi
Konbuyu başlatan Skaty
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan TheBoraTR

usonay

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 26, 2009
128
0
16
arkadaşlar versiyonu 5.00 m33 yaptım Tekken 3 ü yükledim karta. psploader ı R. menüden enable yaptım. Karttan oyunu açılıyorum PSX logosu çıkıyor herşey yolunca açılıyor ama NAMCO Present yazsında kalıyor start a basıyorum çiuv diye ses geliyor ama hiç bişi olmuyor :S
MK4 ü denedim tıkır tıkır çalışıyor bi şu Tekken 3 ü oynayamadım

furkanerdogan@hotmail.com

Erişim Engelli
Nis 13, 2009
2
0
1
44
cok tesekkür ederim,sizin hakkınız nasıl ödiyecegiz bilmiyorum valla.skaty bi radyoya dj falan olsan ancak bu kadar tanınırdın herhalde.psp aleminde heryerdesin sen olmasan nolurdu halimiz,cok saol hersey için..

Skaty

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 5, 2008
29
2
3
39
cok tesekkür ederim,sizin hakkınız nasıl ödiyecegiz bilmiyorum valla.skaty bi radyoya dj falan olsan ancak bu kadar tanınırdın herhalde.psp aleminde heryerdesin sen olmasan nolurdu halimiz,cok saol hersey için..
Çok sagol Furkan. Faydalı olabiliyorsak ne mutlu bize.

Paylaşımda bulunan çok değerli arkadaşlar var burada ve diğer forumlarda isimlerini yazmaya kalkarsam unuttuklarım olacaktır o yüzden riske girmiyorum :) Herkese çok teşekkür ediyorum değerli paylaşımlarından dolayı

Sinaxramax

Spoony Experiment
Kayıtlı Üyemiz
Nis 15, 2009
845
0
16
31
bende psp 5.o3 tdp-4 var buna tekrar(cfw)buna tekrar nasıl döncem bütün forumlarda aradım bulamadım yardım ederseniz çok sevinirim(özellikle buraya sordum çünkü bu versiyonu kullanmayı düşünüyorum)

Skaty

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 5, 2008
29
2
3
39
bende psp 5.o3 tdp-4 var buna tekrar(cfw)buna tekrar nasıl döncem bütün forumlarda aradım bulamadım yardım ederseniz çok sevinirim(özellikle buraya sordum çünkü bu versiyonu kullanmayı düşünüyorum)
tdp kullanmadım ama sanıyorum işe yarayacaktır, forumda anlatımı var recovery flasher adlı programı deneyebilirsin

Sinaxramax

Spoony Experiment
Kayıtlı Üyemiz
Nis 15, 2009
845
0
16
31
yani bu program tekrar eski haline getirse bile ben n'olur ne olmaz yeni bir tane almak

halk2009

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 21, 2009
1
0
1
millet ben psp yeni aldm psp 2000 slim zor buldm bunun için bi firmware varmı? konu başlığının sitesini verirseniz sevinriim

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,740
60,818
113
44
Siteye Git
Versionun nedir arkadaşım öncelikle yeni başlayanlar ölümüne göz atmalısın