5.0 M33 Yükleme Rehberi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP Özel Firmware (Hack) kategorisinde Skaty tarafından oluşturulan 5.0 M33 Yükleme Rehberi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 23,362 kez görüntülenmiş, 110 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP Özel Firmware (Hack)
Konu Başlığı 5.0 M33 Yükleme Rehberi
Konbuyu başlatan Skaty
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan TheBoraTR

hit_dream

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 27, 2009
4
0
1
arkadaslar benm versionum da 5.00 m33 yeni cıkan oyunları oynayamıorm.Her cıkan oyunun ebootu da yok.Hangi sürümü yüklemeliim bir el atın

Sinaxramax

Spoony Experiment
Kayıtlı Üyemiz
Nis 15, 2009
845
0
16
31
abi sen nerde kalmışsın yav:D en son oyunları oynaman için 5.50GEN-D3 yüklemen lazım:)

mbk.3

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 31, 2010
5
0
1
merhaba ben yazdığınız bütün işlemleri uyguladım.ama memory game ye gelince psp update 5.00 m33 geliyor.x e basınca yani evet deyince data corrupted diye hata raporu çıkıyor.bu hatanın giderilmesi için ne yapmalıyım . psp modeli 2004 5.03 orjinal firmware.değişik sitelerde okumuştum baterinin altında date cod yazıyor muş.eğer o kod 8c ise psp kırılamıyor muş benimkide 8c ama ben psp mi 2. el olarak aldığımdan dolayı içine 5.00 m33 firmware i yükleterek almıştım.tek sorunu kalıcı olmamasıydı.yani pili çıkarınca otomatik olarak firmware siliniyordu.bende kalıcı bir firmware ama kopya oyun oynatabilen bi firmware istiyorum.yani kısacası bu data corrupted hatası beni deli ediyor.bana yardım ederseniz sevinirim.

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
888
113
39
PSLAND:)
Kardeş recovery e girmek için PSP yi R tuşuna uzun biraz uzun basılı tutup kapatmalısın ve açarkende tekrar R tuşuna basılı tutup açmalısın karşına recovery menü gelecek.Orada Configuraton kısmında üstten alta doğru 3.seçenekte Game folder homebrew seçeneği:)

scorpionnn

Erişim Engelli
Ocak 12, 2009
410
2
18
44
arkadaslar birsey sorcam ben
ben psp veryonumu dusuersem yeni
cikan oyunlari oynayabilirmiyim
emulator calismiyormus dusurmeden
de
bu veryona gecersem
3.71 M33

spiegel

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 22, 2010
25
5
3
46
Benim PSP slim olduğu için 2inci basamağı direk geçiyor muyum? ya bide şarjın %78 dolu olması gerek diyorlar. Kaç dakika sürüyor bu güncellemeler

myfever06

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 25, 2011
24
5
3
36
dediğin versiyounu kurarken "this update or a higher one was already applied" hatsı alıyorum yani"Bu güncelleştirme veya bir üst zaten uygulandı" diyor.

Bump: ya arkadaşlar sonunda bozdum galiba makinayı lütfen yardım edin 6.20 yi kurdum. ama format galiba atmadım:S yüklendi. pcye taktım oyunları attım herşey normadi.pspde oyun görnüyordu aç diyorum x e basıyorum hatalı dosya diyor ama tüm oyunlarda. yeni versiyon atmayı denedim memory görmediğinden yine olmadı. internetten yükselttim versiyonu 6.28 e yine olmadı sonuç aynı lütfen yardım edinnn :S :S :'( model: psp-2004. data code:7D