5.0 M33 Yükleme Rehberi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP Özel Firmware (Hack) kategorisinde Skaty tarafından oluşturulan 5.0 M33 Yükleme Rehberi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 23,363 kez görüntülenmiş, 110 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP Özel Firmware (Hack)
Konu Başlığı 5.0 M33 Yükleme Rehberi
Konbuyu başlatan Skaty
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan TheBoraTR

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
888
113
39
PSLAND:)
dediğin versiyounu kurarken "this update or a higher one was already applied" hatsı alıyorum yani"Bu güncelleştirme veya bir üst zaten uygulandı" diyor.

Bump: ya arkadaşlar sonunda bozdum galiba makinayı lütfen yardım edin 6.20 yi kurdum. ama format galiba atmadım:S yüklendi. pcye taktım oyunları attım herşey normadi.pspde oyun görnüyordu aç diyorum x e basıyorum hatalı dosya diyor ama tüm oyunlarda. yeni versiyon atmayı denedim memory görmediğinden yine olmadı. internetten yükselttim versiyonu 6.28 e yine olmadı sonuç aynı lütfen yardım edinnn :S :S :'( model: psp-2004. data code:7D

Kardeş tam olarak versiyonunda ne yazıyor?Buna göre yardımcı olalım.En son ihtimal pandora ile düşürebilirsin versiyonunu.Sana tavsiyem 5.00 m33-6 yada 5.50 GenD-3 yapman.

myfever06

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 25, 2011
24
5
3
36
Kardeş tam olarak versiyonunda ne yazıyor?Buna göre yardımcı olalım.En son ihtimal pandora ile düşürebilirsin versiyonunu.Sana tavsiyem 5.00 m33-6 yada 5.50 GenD-3 yapman.
kardeşim bakın dün versiyon 6.20 oldu memry stick i görmedi. vs vs üstteki msjda yazıyor şikayetim. güzel diosunda versiyon yükle diye. memory karta en ii versiyonu bile yüklesem. psp de açamıyordum hatalı dosya diyordu. bugün anlayan birine gittim. adam dedi ki sen internetten orjinal versiyon indirmişsin dedi. bu makine orjinal olmayan bişeyi çalıştırmaz dedi. senin dediğin gibi 5.50 d3 mü neyi yüklüycem dedi. yükledi god of war çalışmadı sonrada bişi daha yükledi veya recovery ye girdiğini gördüm. orda bişi yaptı oyun açıldı. şuan herşey yolunda versiyonumda 5.50 prome-4. dedim d3 ü yüklüyecektin dediki o d3 zaten ama god of warı çalıştırsın die yalancı prog attım onda prome dedi. model: psp-2004, data code:7D. ben sizden şunu öğrenmek istiyorum bu adam; psp, memoryi görmediği halde nasıl versiyon yükleye bildi. 2. versiyonum yüksekti daha düşük bi versiyonu nasıl yükleyebildi,ben yüklemeye çalışınca "versiyonun zaten yüklemekte olduğun versiyondan yüksektir" dedi tabi ingilizce. 3.sü ise brick hangi şartlar altında olur.? çok tşk ederim ilgilendiğin için...:help:

Bump: cvp verecek yok mu??

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
888
113
39
PSLAND:)
kardeşim bakın dün versiyon 6.20 oldu memry stick i görmedi. vs vs üstteki msjda yazıyor şikayetim. güzel diosunda versiyon yükle diye. memory karta en ii versiyonu bile yüklesem. psp de açamıyordum hatalı dosya diyordu. bugün anlayan birine gittim. adam dedi ki sen internetten orjinal versiyon indirmişsin dedi. bu makine orjinal olmayan bişeyi çalıştırmaz dedi. senin dediğin gibi 5.50 d3 mü neyi yüklüycem dedi. yükledi god of war çalışmadı sonrada bişi daha yükledi veya recovery ye girdiğini gördüm. orda bişi yaptı oyun açıldı. şuan herşey yolunda versiyonumda 5.50 prome-4. dedim d3 ü yüklüyecektin dediki o d3 zaten ama god of warı çalıştırsın die yalancı prog attım onda prome dedi. model: psp-2004, data code:7D. ben sizden şunu öğrenmek istiyorum bu adam; psp, memoryi görmediği halde nasıl versiyon yükleye bildi. 2. versiyonum yüksekti daha düşük bi versiyonu nasıl yükleyebildi,ben yüklemeye çalışınca "versiyonun zaten yüklemekte olduğun versiyondan yüksektir" dedi tabi ingilizce. 3.sü ise brick hangi şartlar altında olur.? çok tşk ederim ilgilendiğin için...:help:

Bump: cvp verecek yok mu??
Rica ederim kardeşim.Senin PSP 2005 anakart 7D olduğu için yükleyebilirsin.Sen aşağıda verdiğim linkten 5.50 gend 3 yada 5.00 m33-6 kur sorunun düzelecektir kardeş.Brick ise,mesel sen PSP ye versiyon atıyorsun ve işlem devam ediyor.Ama sen bataryayı çıkardın ve PSP kapandı.Bu şekilde brick olabilir mesela...Halledemezsen bana bildir kardeş beklşyorum.Sen yeterki sorununu hallet ve oyunlarını oyna:)

brk_

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 14, 2011
248
1
18
benim psp 5.0 vrsion 5.00 m33 yapabılırmıyım ki?

sadbuttruetolga

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 31, 2011
5
0
1
50
arkadasım ellerine saglık acamadıgım oyunlar sımdı sayende acılıyor cokk tesk edrim:)

bluwin

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 26, 2009
1
0
1
41
arkadaşlar psp versiyonum 3.90 m33.. şimdi bu yazılımı güncellemek istiyorum. acaba hangi versiyonu kurmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim.

tarik2929

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 17, 2011
1
0
1
yaa psp ye5.00 m33 nasıl yüklicem

Bump: sorun orda zatn dir ddiklrini yapıyom olmuyo

sefa249

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2009
13
0
1
arkadaslar hala m33 yuklu bendede yukseltmek istiyorum m33-6 nin dosyasini atiyorum psp game update e baslatilamadi dior yardim lutfen 80020001 hatasi veriyor
edit:5.50 gen c yukledim simdi brick oldu sanirim yardim lutfen

iski5

Erişim Engelli
Nis 27, 2011
1
0
1
53
5.00 m33-6 versiyonum hafıza kartı hatası nedeniyle bozuldu tekrar nasıl yükleyebilirim