5.00 M33 CXMB CTF Güncel Temaları ve Kurulum

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tema kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan 5.00 M33 CXMB CTF Güncel Temaları ve Kurulum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 31,472 kez görüntülenmiş, 120 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tema
Konu Başlığı 5.00 M33 CXMB CTF Güncel Temaları ve Kurulum
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan selokanca2

snksss

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 4, 2008
2
0
1
arkadaşlargenellikle pulinglerden yapıyor bu hatayı.örnegin ekran görüntsü alma puling falan varsa kaldırın.sadece cft temalar için kullanılan pulingleri yükleyin o zaman çalışıyor.bendede oldu bikaçdefa ben öyle yaparak hallettim:)
Hmm mantıklı... Eve gidince deneyeyim ben de çünkü bende de plugini gördüğü halde temalar gözükmüyor.Mazide arkadaşımızn anlattığı her ey benim için de geçerli ama olmuyor...

Warzone

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2009
2
0
1
arkadaslar ben tema ayarı yaparken resource klasörünü yedeklemeyi unuttum ve şimdide psp acılmıyo versiyonum 5.00m33-3 bana yardım edebilirmisiniz?

bana 5.00m33-3 ün resource klasörünü bulabilirmisiniz psp em acılmıyo

cLußßeR-TecK

Guest
tuna abi ben başka bi siteden indirdim tema amam ekran donmuştu hatta ben senin dükkana geldim ve sen 20 tl ye yaptın hatırlayabilirsin belki psp tema yüzünden donmuştu ben bişeyden korkuyorum yine donarsa nolcak yaw bana bi anlatsan iyi olur lütfen özel den atarmısın ya bida buraya giremiyebilirim özelden atarsan sevinirim :D

arkadaslar ben tema ayarı yaparken resource klasörünü yedeklemeyi unuttum ve şimdide psp acılmıyo versiyonum 5.00m33-3 bana yardım edebilirmisiniz?

bana 5.00m33-3 ün resource klasörünü bulabilirmisiniz psp em acılmıyo
arkadaşım aynısı geçen sene banada olmuştu psp açılırken ekran donuyo biliyorum banada oldu artık yapacak bişey yok yaptırman lazım bana tuna abi 20 tl ye yaptı istanbuldaysan oraya git :

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,740
60,831
113
44
Siteye Git
tuna abi ben başka bi siteden indirdim tema amam ekran donmuştu hatta ben senin dükkana geldim ve sen 20 tl ye yaptın hatırlayabilirsin belki psp tema yüzünden donmuştu ben bişeyden korkuyorum yine donarsa nolcak yaw bana bi anlatsan iyi olur lütfen özel den atarmısın ya bida buraya giremiyebilirim özelden atarsan sevinirim :D

arkadaşım aynısı geçen sene banada olmuştu psp açılırken ekran donuyo biliyorum banada oldu artık yapacak bişey yok yaptırman lazım bana tuna abi 20 tl ye yaptı istanbuldaysan oraya git :
Sen ne zaman benim dükkanıma geldin :) benim dükkanım yokki ayrıca ben şuanada kadar kimseden ücret almadım bu işler için,anlayamadım dediğini :21:

darkblaze05

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 14, 2009
1
0
1
35
Bunlarin hepsini nasil buldun?? Allah senden razi olsun!! Bu ara Gears of War X360 temasi cok manyak!!

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,740
60,831
113
44
Siteye Git
Mesajını editledim tekrar aynı şekilde mesaj yazasan forumdan uzaklaştırılacaksın darkblaze05