5.00 M33 CXMB CTF Güncel Temaları ve Kurulum

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tema kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan 5.00 M33 CXMB CTF Güncel Temaları ve Kurulum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 31,431 kez görüntülenmiş, 120 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tema
Konu Başlığı 5.00 M33 CXMB CTF Güncel Temaları ve Kurulum
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan selokanca2

sparkman

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 1, 2009
22
0
1
sizi bilmem ama bende çalıştı sağol tuna abi ilk inaflowu yükledim sonra kardeşimin kafası karışır die xmb black yükledim :D

cehmin

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 22, 2009
4
0
1
36
recovery menüye girdim ama cxmb.prx sekmesini enable nasıl yapıcam ? ve temalari indirince rardan sadece
''Morning Sunset.ctf'' gibi dosyalar cıkıyo onuda PSP/THEME ya atınca okumuyo ayrıca video eklemisiniz ondakının aynısını yaptım ama orda system software 5.00 m33-3 ama bende 5.00 m33-4 bi fark edermi bi yardım edin nolur ne yapmam gerekiyo psp yi yeni aldım pekde fazla kurcalamadım o yuzden bazı şeylere nasıl girilir nerden yapılır bilmiyorum ayrıntılı anlatırsanız sevinirim...:cry:

Alper Türk

Film Hastası
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2009
287
0
16
bnm versiyonum 5.03 m33 hen ile yükselttim bu ctf temaları çalıştırabilirmiyim....

cehmin

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 22, 2009
4
0
1
36
yaw burayla ilgilenen yokmu bişey sorudm kaç gun gecti cvp yok

cehmin

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 22, 2009
4
0
1
36
racovery e giriyorum ama plusgins a da giriyorum ama orda herhangi bir dosya göremiyorum yok içinde hic bisey

gokhan1200

McGangsta
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2009
69
0
6
29
beyler ctf temalarında brick riski varmıydı yoksa o eski versiyonlar için miydi