psp fat ım de 5.50 gen-b full yüklü fifa oynamadan oynamak için gen-d ye geçmeye çalısıyom fakat indirdim update yi atıp tıkladığımda siyah ekran gelip kalıyor.Gen-c yi denedim ondada aynı oluyor.Atladığım bir şey mi var arkadaşlar?Oyunu iso tools 1.90 fixleyince açılıyo fakat bir süre sonra yine donuyor.(fifa11)
psp fat ım de 5.50 gen-b full yüklü fifa oynamadan oynamak için gen-d ye geçmeye çalısıyom fakat indirdim update yi atıp tıkladığımda siyah ekran gelip kalıyor.Gen-c yi denedim ondada aynı oluyor.Atladığım bir şey mi var arkadaşlar? tekrar bi sorayım dedim:la:
Abiler ben buradan PSP'ye 5.50 m33-6 yükledim. Başarıyla yaptım ama Silent Hill Shattered Memories yüklediğimde açmıyor ve önceki hatayı veriyor. Sistemde bilgilerde m33-6 olarak gösteriyor ama sanırım hiç birşey değişmedi. Zaten bir anlamda veremedim indirdiğim dosya 227 KB. Bana az geldi, bir yardımcı olabilir misiniz? Ne yapmalıyım? Adam gibi bir oyun çalıştıramıyorum
Bump: Tamam, yaptım. 5.50 GEN-D3 yapabildim ve oyunlar artık çalışıyor, paylaşım için teşekkürler, Harika bir arşiv olmuş.
arkadaşımda ve bende aynı psp fakat farklı orjinal firmware var. hangisi kırılabilir ..bilenler cevaplarsa sevinirim.. Geçici yada sabit cfw olabilir..
psp me en son 5.50 Prome-2 yuklemiştim.Pek uzak kaldıgım için soruyorum.Acaba 5.50 Gen-D3 u kurmalı mıyım?.Çünkü GOd Eather oynarken oyun hep donuyor.Oynayamadım.Versiyondan mı bilmiyorum.Su an kullandıgım versiyonum en son versiyon mu?Değilse hangi versiyon en son cıktı.Teşekkürler.
Bump: psp me en son 5.50 Prome-2 yuklemiştim.Pek uzak kaldıgım için soruyorum.Acaba 5.50 Gen-D3 u kurmalı mıyım?.Çünkü GOd Eather oynarken oyun hep donuyor.Oynayamadım.Versiyondan mı bilmiyorum.Su an kullandıgım versiyonum en son versiyon mu?Değilse hangi versiyon en son cıktı.Teşekkürler.
psp me en son 5.50 Prome-2 yuklemiştim.Pek uzak kaldıgım için soruyorum.Acaba 5.50 Gen-D3 u kurmalı mıyım?.Çünkü GOd Eather oynarken oyun hep donuyor.Oynayamadım.Versiyondan mı bilmiyorum.Su an kullandıgım versiyonum en son versiyon mu?Değilse hangi versiyon en son cıktı.Teşekkürler.
Bildiğim kadarıyla prome 2 gend 3ten daha sonra çıktı.Recovery ayarlarınızı uygun yapın.Yine olmazsa gend 3 e geçin