5.50 GEN-D3 Eklenmiştir!! Ghost R'den Geniş Custom Firmware Rehberi Tüm Gen Serisi Mevcuttur

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP Özel Firmware (Hack) kategorisinde ghost R tarafından oluşturulan 5.50 GEN-D3 Eklenmiştir!! Ghost R'den Geniş Custom Firmware Rehberi Tüm Gen Serisi Mevcuttur başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 51,976 kez görüntülenmiş, 204 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP Özel Firmware (Hack)
Konu Başlığı 5.50 GEN-D3 Eklenmiştir!! Ghost R'den Geniş Custom Firmware Rehberi Tüm Gen Serisi Mevcuttur
Konbuyu başlatan ghost R
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan saheon5

turker03

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 5, 2009
9
0
1
37
psp fat ım de 5.50 gen-b full yüklü fifa oynamadan oynamak için gen-d ye geçmeye çalısıyom fakat indirdim update yi atıp tıkladığımda siyah ekran gelip kalıyor.Gen-c yi denedim ondada aynı oluyor.Atladığım bir şey mi var arkadaşlar?Oyunu iso tools 1.90 fixleyince açılıyo fakat bir süre sonra yine donuyor.(fifa11)
psp fat ım de 5.50 gen-b full yüklü fifa oynamadan oynamak için gen-d ye geçmeye çalısıyom fakat indirdim update yi atıp tıkladığımda siyah ekran gelip kalıyor.Gen-c yi denedim ondada aynı oluyor.Atladığım bir şey mi var arkadaşlar? tekrar bi sorayım dedim:la:

Pyramid_Head

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 7, 2011
1
0
1
Abiler ben buradan PSP'ye 5.50 m33-6 yükledim. Başarıyla yaptım ama Silent Hill Shattered Memories yüklediğimde açmıyor ve önceki hatayı veriyor. Sistemde bilgilerde m33-6 olarak gösteriyor ama sanırım hiç birşey değişmedi. Zaten bir anlamda veremedim indirdiğim dosya 227 KB. Bana az geldi, bir yardımcı olabilir misiniz? Ne yapmalıyım? Adam gibi bir oyun çalıştıramıyorum :(

Bump: Tamam, yaptım. 5.50 GEN-D3 yapabildim ve oyunlar artık çalışıyor, paylaşım için teşekkürler, Harika bir arşiv olmuş.

mciftcibasi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 12, 2011
1
0
1
56
arkadaşımda ve bende aynı psp fakat farklı orjinal firmware var. hangisi kırılabilir ..bilenler cevaplarsa sevinirim.. Geçici yada sabit cfw olabilir..

3001 v5.5
3001 v6.37

indir08

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 7, 2009
1
0
1
Versiyon yükseltme

Merhaba

PSP 2001 4.01 M33-2 versiyon yüklü PSP'de. Direk olarak 5.50 Gen-D3 versiyon dosyasını yükleyerek versiyon yükseltmekte bir sorun olur mu?

Teşekkürler.

sas1117

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 11, 2008
294
66
28
psp me en son 5.50 Prome-2 yuklemiştim.Pek uzak kaldıgım için soruyorum.Acaba 5.50 Gen-D3 u kurmalı mıyım?.Çünkü GOd Eather oynarken oyun hep donuyor.Oynayamadım.Versiyondan mı bilmiyorum.Su an kullandıgım versiyonum en son versiyon mu?Değilse hangi versiyon en son cıktı.Teşekkürler.

Bump: psp me en son 5.50 Prome-2 yuklemiştim.Pek uzak kaldıgım için soruyorum.Acaba 5.50 Gen-D3 u kurmalı mıyım?.Çünkü GOd Eather oynarken oyun hep donuyor.Oynayamadım.Versiyondan mı bilmiyorum.Su an kullandıgım versiyonum en son versiyon mu?Değilse hangi versiyon en son cıktı.Teşekkürler.

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
888
113
39
PSLAND:)
psp me en son 5.50 Prome-2 yuklemiştim.Pek uzak kaldıgım için soruyorum.Acaba 5.50 Gen-D3 u kurmalı mıyım?.Çünkü GOd Eather oynarken oyun hep donuyor.Oynayamadım.Versiyondan mı bilmiyorum.Su an kullandıgım versiyonum en son versiyon mu?Değilse hangi versiyon en son cıktı.Teşekkürler.

Bildiğim kadarıyla prome 2 gend 3ten daha sonra çıktı.Recovery ayarlarınızı uygun yapın.Yine olmazsa gend 3 e geçin:)