PSP 6.20 PRO B10 Çıktı Kalıcı Fast Recovery ve Permanent Patch

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - PSP 300x V3 Hack kategorisinde yasco tarafından oluşturulan 6.20 PRO B10 Çıktı Kalıcı Fast Recovery ve Permanent Patch başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 178,405 kez görüntülenmiş, 415 yorum ve 308 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - PSP 300x V3 Hack
Konu Başlığı 6.20 PRO B10 Çıktı Kalıcı Fast Recovery ve Permanent Patch
Konbuyu başlatan yasco
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hakan0026

Kara_sureT

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 4, 2011
5
0
1
Benim 6.60 psp gom var.Şimdi ben bunun versionunu 6.20ye düsürüp bunu yüklersem iso,homebrew vb oyunlar oynayabilirim pspm de dimi???

asdfasdfas

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 7, 2011
1
0
1
olmuyo

patch e x e bastım açılmadı neden olabilir yardım lütfen

Bump: bi daha adım adım açıklar mısın yasco tesekkurler

Bump: allah razı olsun yasco ellerinden operim

vikingr

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 27, 2009
17
0
1
36
selam hocam benim psp1000 (ilkçıkantombul) 5.50 gend3 var pes 12 oynamak için bu versiyona yükseltmek istiyorum ama yapamadım. psp'de ana dizine atıyorum bütün dosyayı ama pspyi açtığımda oyunlar bölümünde setup görünmüyor yardımcı olabilirmisiniz?

edit: sorunu hallettim ama bu sefer de update'e bastığım zaman "üzgünüz, bu program sizin firmware'i desteklememektir" diyor ve güncellemiyor.

edit2: sanırım önce 6.20 kurmam lazımmış ve 6.20 kurmaya çalıştığımda da sizin versiyonunuz 9.90 update yapmanıza gerek yok uyarısı alıyorum ve update edemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

edit3: arkadaşlar ben bu azimle duvarı delerim. küçük bir araştırma sonucu bunun da çözümünü buldum 9.90 hatası alan arkadaşlarım önce pspnizin içinde SELECT tuşuna basın. USB DEVICE bölümünüz memory stick'e ayarlı onu FLASH0 a ayarlayın. sonra bilgisayara bağlanın, dosyaları açın. karşınıza gelen VSH klasörüne girin ardından ETC klasörüne girin. oradaki not defterini açınca versiyon 9.90 yazıyor onu silin ve 5.50 yapıp kaydedin. bağlantıyı kesip pspnizde tekrar USB DEVICE bölümünüzü memory stick'e ayarlayın ve update'inizi yapın.

korvette

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 28, 2010
2
0
1
41
Yardım!!

Arkadaşlar biri yardım etsin lütfen.İki gündür deliriyorum :dvrc:
Şimdi bende bi tane psp var 3004.System Information 'u açtığımda Version 5.03 yazıyor.
Ben en son sürümü yükleyim Pes 2011 gibi yeni oyunları oynamak istiyorum.Ama versiyonlar belli versiyonları üstüne yüklediği için yapamıyorum.Biri benle iletişime geçebilir mi lütdfen.:21:

fatih5

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 2, 2010
24
0
1
38
heyyttt be oldu eline koluna beline kuvvet be. teşekkür ederim tn-c den sonra bomba gibi geldi. çok çok sağol hacı.

PureMix

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 16, 2011
162
0
16
36
Arkadaşlar bende 6.20 pro b-4 var bunun üzerine kurabilirmiyim?