selam hocam benim psp1000 (ilkçıkantombul) 5.50 gend3 var pes 12 oynamak için bu versiyona yükseltmek istiyorum ama yapamadım. psp'de ana dizine atıyorum bütün dosyayı ama pspyi açtığımda oyunlar bölümünde setup görünmüyor yardımcı olabilirmisiniz?
edit: sorunu hallettim ama bu sefer de update'e bastığım zaman "üzgünüz, bu program sizin firmware'i desteklememektir" diyor ve güncellemiyor.
edit2: sanırım önce 6.20 kurmam lazımmış ve 6.20 kurmaya çalıştığımda da sizin versiyonunuz 9.90 update yapmanıza gerek yok uyarısı alıyorum ve update edemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
edit3: arkadaşlar ben bu azimle duvarı delerim. küçük bir araştırma sonucu bunun da çözümünü buldum 9.90 hatası alan arkadaşlarım önce pspnizin içinde SELECT tuşuna basın. USB DEVICE bölümünüz memory stick'e ayarlı onu FLASH0 a ayarlayın. sonra bilgisayara bağlanın, dosyaları açın. karşınıza gelen VSH klasörüne girin ardından ETC klasörüne girin. oradaki not defterini açınca versiyon 9.90 yazıyor onu silin ve 5.50 yapıp kaydedin. bağlantıyı kesip pspnizde tekrar USB DEVICE bölümünüzü memory stick'e ayarlayın ve update'inizi yapın.