★ OFW 5.55, 6.00 , 6.10 ve 6.20 Oyunlarını CFW 5.00 M33-6 , 5.03 GEN A&B (PSP 300X) ve 5.50 GEN A&B&C'de Oynamak İçin 3 Yöntemli Resimli Anlatı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Rehberler\/Yeni Başlayanlar kategorisinde TNT tarafından oluşturulan ★ OFW 5.55, 6.00 , 6.10 ve 6.20 Oyunlarını CFW 5.00 M33-6 , 5.03 GEN A&B (PSP 300X) ve 5.50 GEN A&B&C'de Oynamak İçin 3 Yöntemli Resimli Anlatı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 38,097 kez görüntülenmiş, 130 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Rehberler\/Yeni Başlayanlar
Konu Başlığı ★ OFW 5.55, 6.00 , 6.10 ve 6.20 Oyunlarını CFW 5.00 M33-6 , 5.03 GEN A&B (PSP 300X) ve 5.50 GEN A&B&C'de Oynamak İçin 3 Yöntemli Resimli Anlatı
Konbuyu başlatan TNT
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan lynx_kedi

redvelvet

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 22, 2008
1,885
437
83
Yeni çıkan MLB 10 The Show Patchleyemedim malesef :( başka bir yöntem bulmak lazım

soulfinger

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 12, 2009
56
7
8
Bende de benzer bir sekilde Dante's Inferno calismadi. Zaten eboot dosyasini patchlerken hata verdi. Kullandigim FW 5.03 GEN-A (Full)

Acaba diyorum bunun icin FW'yi mi yukseltsek? Yukselttigimiz zamanda eski oyunlari oynama sansimiz devam eder mi? Bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim.

TNT

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2009
349
1
18
Bende de benzer bir sekilde Dante's Inferno calismadi. Zaten eboot dosyasini patchlerken hata verdi. Kullandigim FW 5.03 GEN-A (Full)

Acaba diyorum bunun icin FW'yi mi yukseltsek? Yukselttigimiz zamanda eski oyunlari oynama sansimiz devam eder mi? Bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim.

Daha önce başka konuların altında da söyledim.Bu olay GEN takımının en son güncel versiyonlar çıkmadan önce geliştirdiği bir geçiş uygulamasıdır ve 2 ay önceki oyunlar için yüzdeyüz performans vermektedir.Güncelliği ve işlevselliği sınırlıdır.Yeni çıkan her oyun için fixlenince çalışacak diye bir şey yoktur.

Bu noktadan sonra karar sende ,eski oyunların yüzde 99'unu , son 2 ayda çıkan oyunları ve yeni çıkacak bütün oyunları fixlemeden oynamayı mı tercih ediyorsun yoksa; eskiden çıkmış 3 5 tane oyunu oynamak uğruna yeni çıkacak oyunlardan vaz mı geçiyorsun?

Çalışmayan oyunları buradan bulabilrsin;

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Benim ne kullandığımı merak edersen eğer 5.03GEN C kullanıyorum.Eski oynadığım oyunlardan çalıştıramadığım tek bir oyuna bile denk geldim.Şimdi gelip sana yeni versiyonlara geçmemen doğrultusunda düşüncelerini söyleyenler de olabilir onlarda kendilerince haklıdırlar ama yukarıda da dediğim gibi karar senin.

PSP 300X kullanıcıları için not: 5.03 M33 kullanabilme şansları olmadığı için 5.03 M33 mü kullansam yoksa en son GEN versiyonunu mu kullansam diye bir seçenekleri yok...Dolayısıyla PSP 300X kullanıcılarının 5.03 GEN C kullanmamaları için en ufak bir neden dahi yok.200X ve 100X kullanıcıları 5.50 GEN D3 ile 5.03 M33 arasında bu mesajın 2. paragrafındaki tercihlerden birini yapmak üzere düşünüp taşınıp son kararlarını verebilirler.

TheCrow

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 4, 2010
3
0
1
46
Tnt ben yarın psp 3000 alıcam..bu uygulamaları yapmadan internetten indirdiğim oyunları oynayabilmem için hangi versiyonu yüklemelerini söyleyim alıcağım yere..yoksa ne yüklerlerse yüklesinler bunları yapıcaksın diyorsan en çok oyunu Assassins Creed,pes10,nba2k10 vs..hangi versiyonda en az işlemle oynayabilirim?

TheCrow

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 4, 2010
3
0
1
46
Bu konudaki gibi eboot.bin ayarları vs yapmama gerek kalır mı? yani bu ayarları hangi durumda yapıyoruz_?