Alırım bir hayırlı olsun

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Nintendo Switch Genel Kategorisi kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Alırım bir hayırlı olsun başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 761 kez görüntülenmiş, 53 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Nintendo Switch Genel Kategorisi
Konu Başlığı Alırım bir hayırlı olsun
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Avorter

lostgem

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 18, 2010
259
95
28
Benimde surum 20.1.5 cikti kutudan, Eski flash kart dedigin ne, tam anlamadim onu. Konsolu aktif kullanmiyorsan en %50 sarj ile tut arada ac bataryayi biraz bosalt ve doldur sana tavsiyem bu arada
Yanlış hatırlamıyorsam Switch 2'de hafıza kartı yuvası için de bir güncelleme olması gerekiyordu yeni nesil hafıza kartı olmadan eski kart ile de yapılıyordu, tam hatırlamıyorum.

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,175
3,026
113
40
Yanlış hatırlamıyorsam Switch 2'de hafıza kartı yuvası için de bir güncelleme olması gerekiyordu yeni nesil hafıza kartı olmadan eski kart ile de yapılıyordu, tam hatırlamıyorum.
MicroSD kart siparis ettim ama daha elime ulasmadi, okudugum kadariyla Cihaza eklemek icin firmware kurulmasi gerekiyormus buda son surume zorluyormus ama biyerlerde oyun kartusu ile yapabilirsiniz yaziyor emin degilim daha deneme firsatim olmadi

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,038
525
113
Kırılırsa switch ilk oyunları direk oynanır ama switch 2 oyun kartuşlarında oyun yok içinde dijital kod gibi lisans var diye biliyorum kartı takınca oyunu internetten indirmeye yarıyor sadece yani kırılırsa da oyun mevzusu nasıl olur sizce cihaz yeni çıktı alıp yıllarca kullanılır ama oyun fiyatlarından da dolayı yanına yaklaşılamıyor maalasef byercanx @byercanx

Bu arada güle güle kullanın 🙂

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,175
3,026
113
40
Kırılırsa switch ilk oyunları direk oynanır ama switch 2 oyun kartuşlarında oyun yok içinde dijital kod gibi lisans var diye biliyorum kartı takınca oyunu internetten indirmeye yarıyor sadece yani kırılırsa da oyun mevzusu nasıl olur sizce cihaz yeni çıktı alıp yıllarca kullanılır ama oyun fiyatlarından da dolayı yanına yaklaşılamıyor maalasef byercanx @byercanx

Bu arada güle güle kullanın 🙂
Tesekkur ederim, edindigim bilgiye gore Switch 1 oyunlari su an korsan oynaniyor bu arada daha denemedim 2 gun icinde deneyecegim. Aslinda oyle degil birinci parti oyunlarin hepsi direk kartus olarak geliyor Switch 2'de , 2nci parti oyunlarda Gamekey oluyor ama Nintendo guzel bir hamle yapti bu aralar, hazir Playstation Dijital oyun kararindan sonra insanlarin fiziksel oyun talebini direk dikkate aldi ve firsata cevirdi. Su an koleksiyon yapan herkes Switch'e geciyor. Ureticilere 16 gb 32 gb ve 64 gb kartus secenekleri secenek sunuyor Nintendo fiyatlandirmayi ise su sekilde yapti 16gb 15$ 32gb 17$ 64gb 19 dolar onceden tek kartus sistemi sunuyordu direk 20$ olarak. Fiziksel oyunda ureticiye kar marjini direk yukseltti ve destekleyen firmalara bu kartus seceneklerini sunuyor. Nintendo Japonya gibi ulkede Gamekey karti satmasi cok sancili surec ve kimse bu tarz oyunlari tuketmiyor Asia'da. Switch 1 oyunlari icin ek uretim yapiyorlarmis talep daha cokmus sen dusun artik.

Son düzenleme: