APR emu Oyunlar Hakkında

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan APR emu Oyunlar Hakkında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,011 kez görüntülenmiş, 257 yorum ve 19 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı APR emu Oyunlar Hakkında
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan maoex

Portal3

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2023
452
182
43
Cyberpunk (Ps5) oyununda 10 15 dk da bir hata alıyorum ce 108262-9. Tamam dediğimde oyuna devam ediyorum. Apr için Kstuff ve shadomountu değiştirmişim. Hiç başına gelen oldu mu? Önceden olmuyordu. Başka oyun denemedim.
Ayarlarım
Kstuff Lite 1.2-dr-test2
ShadowMountPlus 1.6test15-fix2
Etahen 2.5b
Fw 8.60

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
521
223
43
Cyberpunk (Ps5) oyununda 10 15 dk da bir hata alıyorum ce 108262-9. Tamam dediğimde oyuna devam ediyorum. Apr için Kstuff ve shadomountu değiştirmişim. Hiç başına gelen oldu mu? Önceden olmuyordu. Başka oyun denemedim.
Ayarlarım
Kstuff Lite 1.2-dr-test2
ShadowMountPlus 1.6test15-fix2
Etahen 2.5b
Fw 8.60
Kstuf en son sorunu indir birde shadowmount. En son sürüm. Onlarda sorun varsa daha önce kullandığını kullan en son sürüm diye sorun değil demek olmuyor bazen eski sürüm daha stabil yad abazi kişilerde oluyor bazilarinda olmuyor

mose

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 29, 2008
217
56
28
36
Sistem yazılımı kaç sizin ayrıca tam olarak neyi yapmam istedim net ve çok açık yazın yardimci olmaya çalisacagim insallah
Hocam sistem yazılımı 10.01 yapmak istediğim şey ise;
Expeditions A Mudrunner Game PS5 oyununu açmak idi. Ne yaparsam yapayım oyun ana menüde X tuşuna basın kısmında kalıyor açılmıyor. Kstuff ile denedim, shadowmount ile denedim, backport elf pluginini aktif edip denedim yok. Zaten APR emu olarak başka oyun denememistim ama bu oyunu açmayı başaran arkadaşlar olmasına rağmen bende olmadı. Aslinda Exfat ya da ffpkg gibi formatlara çevirip açmayı denemedim ama mantıken sadece klasör halinde paylaşıldığı için bu şekilde açıldığını varsayarak bende ne hikmetse açılmadı işin özü bu.
ben 10.1 deyim.
oyun harici ssd de etaHEN klasöründe
teknik olarak çalışması lazımdı ama..
istersen ps5 i sıfırlayıp öyle dene..
eğer çok fazla kayıtlı verilerin yoksa..
Benim de sürüm 10.01 bende harici SSD değil de harici USB HDD var tek fark bu ama zaten HDD de olsa SSD de olsa mantıken açması gerekiyor.
Kayıtlı veriler var diye sıfırlamak zor geliyor açıkçası. Yapamazsam zaten PS4 sürümü ile idare edeceğim. Onu denedim sorunsuz açıyor zaten de ben olmuşken PS5 sürümü olsun istemiştim.

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,112
595
113
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Kırılmamış yüksek sürümdeki oyunları artık oynayabilecek miyiz artık ps4 dönemindeki gibi byercanx @byercanx 😃

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,267
113
41

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,267
113
41
Hocam sistem yazılımı 10.01 yapmak istediğim şey ise;
Expeditions A Mudrunner Game PS5 oyununu açmak idi. Ne yaparsam yapayım oyun ana menüde X tuşuna basın kısmında kalıyor açılmıyor. Kstuff ile denedim, shadowmount ile denedim, backport elf pluginini aktif edip denedim yok. Zaten APR emu olarak başka oyun denememistim ama bu oyunu açmayı başaran arkadaşlar olmasına rağmen bende olmadı. Aslinda Exfat ya da ffpkg gibi formatlara çevirip açmayı denemedim ama mantıken sadece klasör halinde paylaşıldığı için bu şekilde açıldığını varsayarak bende ne hikmetse açılmadı işin özü bu.

Benim de sürüm 10.01 bende harici SSD değil de harici USB HDD var tek fark bu ama zaten HDD de olsa SSD de olsa mantıken açması gerekiyor.
Kayıtlı veriler var diye sıfırlamak zor geliyor açıkçası. Yapamazsam zaten PS4 sürümü ile idare edeceğim. Onu denedim sorunsuz açıyor zaten de ben olmuşken PS5 sürümü olsun istemiştim.
AMPR Emu oyunlarda bu durumlarda

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

fakelibs klasorundeki yedekleyin ve benim verdigim fix ile degistirin cogu oyunda sorunlari cozecektir

biknokidra

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 23, 2019
405
187
43
AMPR Emu oyunlarda bu durumlarda

fakelibs klasorundeki yedekleyin ve benim verdigim fix ile degistirin cogu oyunda sorunlari cozecektir
@mose hocam
bence bi seferde dlc ile birlikte denemelisin..
byercanx @byercanx hocamın vermiş olduğu klasörü oyunun dosyalarının olduğu yere kopyala yapıştır.
ardından

adresindeki dosyaları da oyun klasörünün içine kopyala yapıştır yap..
ps5 i açtıktan sonra
kırma işlemini yap..
ardından backpork aktif hale getirip oyunu ondan sonra çalıştırmayı dene..

(eğer oyunun exfat sürümünü indirip denemek istersen
ssd veya hdd içinde etaHEN diye klasör aç içinde games isimli klasör aç
oyunları etaHEN/games şeklinde at..)

oyunu açabilmen için ne lazımsa
hangi dosyayı istersen
haftasonu benim ps5 ve ssd deki bütün oyun dosyalarını upload edeyim sana..
hafta içi ps5 i açtırmıyorlar malesef..

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,267
113
41
Yeni bir şey geliyor ama tam olarak nedir bilmiyorum bende 😅
Yayinlandi 1 saat once a53 chipi uzerinde tam kontrol yani FakePKG diyebiliriz. AMPR emu tarih oldu artik guvenlik islemcisi tam olarak kullaniliyor native code calistirilabiliyor artik tam jailbreak diyebiliriz

Zeco veda ederken paylasti proje ArkSama'nin

Portal3

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2023
452
182
43
Daha 2 gün önce ps5 üzerinden pfsc ye sıkıştırma çıktı. Şimdi de pfsc ye exfata klasöre son arkadaş diyorlar galiba

Son düzenleme: