hocam
Expeditions mudrunner oyununu indirip denedim senin için..
oyun açılıyor X tuşuna basın kısmında kalıyor..
hiçbir şekilde geçmiyor. backport, appdumper.. vs
zannedersem Expeditions mudrunner oyununun ps5 versiyonunda problem var.
(istersen ps4 versiyonunu pkg olarak indirip kurabilirsin)
artık kafanda yer etmesin..
zaten roadcraft ı açıp bu oyunu çalıştırmaması entrasan..
etahen in ve kstuff in yeni sürümlerini beklememiz gerekiyor.
Ama ffpfsc, klasöre göre yavaş kalıyor, iyi yönü oyunun boyutunu azaltıyor kötü tarafı ise çok fazla takılma yapıyor. Pkg, fpkg veya phu formatı çıkmalı şu anki sıkıştırmalardan tam performans alınamıyor.
Ama ffpfsc, klasöre göre yavaş kalıyor, iyi yönü oyunun boyutunu azaltıyor kötü tarafı ise çok fazla takılma yapıyor. Pkg, fpkg veya phu formatı çıkmalı şu anki sıkıştırmalardan tam performans alınamıyor.
ampr emu guncellendikce bu sikintilar gidiyor bu takilma sadece ampr birkac oyunda var yuzlerce oyun test ettim basima su ana kadar SpiderMan disinda gelmedi, Benim icin boyut oncelik milisaniye gecikme pek umrumda degil acikcasi ampr 2.6.3 kullan oyunlarinda farki net gorursun
Spiderman miles morales i bir türlü çalıştıramadım bu hata çıkıyor diğer hiçbir oyunda sıkıntı yaşamadım bu sorunun çözümünü bilen var mı genelde eksik dosya olursa diye yazıyorlar ama oyunu 2 farklı yerden indirdim sonuç değişmedi shadowmountplus ve ktstuff 1.07 kullanıyorum dediğim gibi spiderman 1-2 alan wake 2 - Steller Blade vs hepsi sorunsuz Bi tek miles morales de bunu yapıyor
Slm bende çevirdim sıkıştırmalı dahili M2 de çalışıyor önce aikistirmadan önce HOMEBREW iş dosyasının gelmemesi n güncel hali 12.70 e kadar destekleyeni dosya ama dizine at 2 dosya olarak veriyor indirince ikisinide at sonra sıkıştırma yap. Bende sorun olmadı ayrıca ilk kpnosla yada haricide makine reset atıyorsa ikinci sefer açıldığında den b nde öyle sorunsuz açıldı bygercan abide de de olmamıştı en son ama ben yaptım bende var abim nereyeyukle derse yukleyebilirim duruma göre herkse faydalansin ama TR yama yapmamisim
1.0.7 olani indirin hocam 1.0.8 deneysel hatta tum isin icine etti onda fakelib2 surume gecildi artik fakelib dosyalari oyuna gomulmeyecek sorun cikariyor yani
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
1.0.7 olani indirin hocam 1.0.8 deneysel hatta tum isin icine etti onda fakelib2 surume gecildi artik fakelib dosyalari oyuna gomulmeyecek sorun cikariyor yani
fakelib2 klasörü yok ise yine ffpfsc içeriğini okuyor ben kullanıyorum çok faydalı oldu güncelleme geldikçe tekrar paketleme derdinden kurtulduk. ampr 2.6.3 sürümünü paylaşır mısın?
fakelib2 klasörü yok ise yine ffpfsc içeriğini okuyor ben kullanıyorum çok faydalı oldu güncelleme geldikçe tekrar paketleme derdinden kurtulduk. ampr 2.6.3 sürümünü paylaşır mısın?