APR emu Oyunlar Hakkında

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan APR emu Oyunlar Hakkında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,864 kez görüntülenmiş, 257 yorum ve 19 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı APR emu Oyunlar Hakkında
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan maoex

mose

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 29, 2008
217
56
28
36
save problemi varmı hocam..
senin oyunda..
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

hocam
Expeditions mudrunner oyununu indirip denedim senin için..
oyun açılıyor X tuşuna basın kısmında kalıyor..
hiçbir şekilde geçmiyor. backport, appdumper.. vs
zannedersem Expeditions mudrunner oyununun ps5 versiyonunda problem var.
(istersen ps4 versiyonunu pkg olarak indirip kurabilirsin)
artık kafanda yer etmesin..
zaten roadcraft ı açıp bu oyunu çalıştırmaması entrasan..
etahen in ve kstuff in yeni sürümlerini beklememiz gerekiyor.
Hangi oyunda save problemini soruyorsunuz? Roadcraft mi? onu çok oynayamadım henüz ama denerim

Expeditions için ise byercanx @byercanx hocam önceki sayfalarda fix paylaşmıştı onu kurduysan Kstuff sürümünü 1.0.7 yap oyun açılacak 👍🏻

lostgem

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 18, 2010
293
113
43
Yapsa bile kstuff desteklemiyor yükleyemez mantıken, şu an ffpfsc aslında fakepkg diyebiliriz pfs Sony’nin resmi formatı bu arada
Ama ffpfsc, klasöre göre yavaş kalıyor, iyi yönü oyunun boyutunu azaltıyor kötü tarafı ise çok fazla takılma yapıyor. Pkg, fpkg veya phu formatı çıkmalı şu anki sıkıştırmalardan tam performans alınamıyor.

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,263
113
40
Ama ffpfsc, klasöre göre yavaş kalıyor, iyi yönü oyunun boyutunu azaltıyor kötü tarafı ise çok fazla takılma yapıyor. Pkg, fpkg veya phu formatı çıkmalı şu anki sıkıştırmalardan tam performans alınamıyor.
ampr emu guncellendikce bu sikintilar gidiyor bu takilma sadece ampr birkac oyunda var yuzlerce oyun test ettim basima su ana kadar SpiderMan disinda gelmedi, Benim icin boyut oncelik milisaniye gecikme pek umrumda degil acikcasi ampr 2.6.3 kullan oyunlarinda farki net gorursun

biknokidra

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 23, 2019
405
187
43
Hangi oyunda save problemini soruyorsunuz? Roadcraft mi? onu çok oynayamadım henüz ama denerim

Expeditions için ise byercanx @byercanx hocam önceki sayfalarda fix paylaşmıştı onu kurduysan Kstuff sürümünü 1.0.7 yap oyun açılacak 👍🏻
death stranding 2 oyunu için sormuştum hocam.

byercanx @byercanx Hocam kstuff i indirdiğimiz yerde..
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
diye geçiyor..
sizin en son sürüm indirin dediğiniz
olan mı ?

normal ile lite nin farkı ne acaba ?
bu iki seçenekten hangisini indirirsek
en güncel sürümü indirmiş oluyoruz...

Son düzenleme:

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
521
223
43
byercanx @byercanx

Spiderman miles morales i bir türlü çalıştıramadım bu hata çıkıyor diğer hiçbir oyunda sıkıntı yaşamadım bu sorunun çözümünü bilen var mı genelde eksik dosya olursa diye yazıyorlar ama oyunu 2 farklı yerden indirdim sonuç değişmedi shadowmountplus ve ktstuff 1.07 kullanıyorum dediğim gibi spiderman 1-2 alan wake 2 - Steller Blade vs hepsi sorunsuz Bi tek miles morales de bunu yapıyor
Slm bende çevirdim sıkıştırmalı dahili M2 de çalışıyor önce aikistirmadan önce HOMEBREW iş dosyasının gelmemesi n güncel hali 12.70 e kadar destekleyeni dosya ama dizine at 2 dosya olarak veriyor indirince ikisinide at sonra sıkıştırma yap. Bende sorun olmadı ayrıca ilk kpnosla yada haricide makine reset atıyorsa ikinci sefer açıldığında den b nde öyle sorunsuz açıldı bygercan abide de de olmamıştı en son ama ben yaptım bende var abim nereyeyukle derse yukleyebilirim duruma göre herkse faydalansin ama TR yama yapmamisim

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,263
113
40
death stranding 2 oyunu için sormuştum hocam.

byercanx @byercanx Hocam kstuff i indirdiğimiz yerde..
diye geçiyor..
sizin en son sürüm indirin dediğiniz
olan mı ?

normal ile lite nin farkı ne acaba ?
bu iki seçenekten hangisini indirirsek
en güncel sürümü indirmiş oluyoruz...
1.0.7 olani indirin hocam 1.0.8 deneysel hatta tum isin icine etti onda fakelib2 surume gecildi artik fakelib dosyalari oyuna gomulmeyecek sorun cikariyor yani

Son düzenleme:

utkubrs

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2021
253
368
63
1.0.7 olani indirin hocam 1.0.8 deneysel hatta tum isin icine etti onda fakelib2 surume gecildi artik fakelib dosyalari oyuna gomulmeyecek sorun cikariyor yani
fakelib2 klasörü yok ise yine ffpfsc içeriğini okuyor ben kullanıyorum çok faydalı oldu güncelleme geldikçe tekrar paketleme derdinden kurtulduk. ampr 2.6.3 sürümünü paylaşır mısın?

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,263
113
40
fakelib2 klasörü yok ise yine ffpfsc içeriğini okuyor ben kullanıyorum çok faydalı oldu güncelleme geldikçe tekrar paketleme derdinden kurtulduk. ampr 2.6.3 sürümünü paylaşır mısın?
Ben bircok oyunda cokme yasadim hocam su anlik iyi degil