PS4 Türkçe YAMA Assassin's Creed Odyssey PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde thisrock84 tarafından oluşturulan Assassin's Creed Odyssey PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 171,908 kez görüntülenmiş, 1,760 yorum ve 1,123 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Assassin's Creed Odyssey PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan thisrock84
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Altan345

thisrock84

TR YAMA KING
Yönetici
Moderatör
Tem 25, 2008
280
9,404
93
updateleri indirelimmi artık
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Dlc leri illa indirmek gerekiyormu
Ana oyunu indirdiyseniz onun altında Türkçe yama olarak verdiğim linkten dosyayı indirin, ve onun altında DLC linkleri var onu indirin. Türkçe yama içerisinde nasıl yapacağınıza dair bir kılavuz var onu okuyarak kurulum yapabilirsiniz.

crow_27

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 25, 2012
122
40
28
39

Sevgili mcpsp üyeleri, yepyeni yama çalışmamız ile yine karşınızdayız: Assassin's Creed Odyssey oyunu artık PS4 sisteminde de Türkçe. Öncelikle oyunu çeviren ANİMUS PROJESİ ekibine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yine günlerim gecelerime karıştı fakat sonunda sizler için güzel bir yama hazırlayabildim. :)

Yama hakkında kısa bir bilgi vereyim. Yamayı oyunun dublex versiyonu için (Assassin's Creed: Odyssey - Gold Edition) hazırladım. Konu ile ilgili görüşlerini paylaşan keremec @keremec 'e çok teşekkür ederim.

Oyunu bizlerle paylaştığı için dorukhan @dorukhan arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz.

Oyunun Türkçe yamasına ek olarak, eminim burası sizi mutlu edecektir, oyunun v1.51 güncel yamasını, 5.05 fix'ini, çevrilmiş 2 adet DLC'nin Türkçe portunu da sizlerle paylaşıyorum. Lütfen kurulum metnini okuyarak oyunu güncelleme dosyasını ve DLC paketlerini kurun. :)

Oynanış videosunun youtube'a yüklenmesinden, konunu hazırlanmasına kadar bu yamanın bir çok aşamasında emeği geçen Castellanos @Castellanos 'a canı gönülden teşekkür ederim. İyi ki varsın ;)

TÜRKÇE ÇEVİRİ
Animus Projesi

TOOL
Delutto

PS4 PORT VE DÜZENLEME
ThisRock

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
teşekkürler

thisrock84

TR YAMA KING
Yönetici
Moderatör
Tem 25, 2008
280
9,404
93
30 gblik dlc lerin hepsi türkçe mi anlatım biraz karışık olmuş
Aslında çok karışık anlattığımı düşünmemiştim. Aslında temelinde
1. Ana oyunu indirip kurun,
2. Assassins.Creed.Odyssey.DLC.Pack.PS4-DUPLEX (126 parça rar Toplam Boyut: 29.19 GB) olan linkleri indirin ama makineye kurmayın. Bunun içerisinde bu oyun için çıkartılmış tüm DLC'ler var.
3. ACO.TR ismindeki benim hazırladığım (73 parça Toplam Boyut: 34.8 GB) dosyayı indirin. Bu dosyanın içinde hem oyunun güncellemesi hem Türkçe yaması ve diğer tüm dlc paketinin içinde olan 2 yama da var. Onları Türkçeleştirdim. Bu DLC'ler Türkçe olduğu için 2. adımda indirdiğiniz yerdekini silmelisiniz ki Türkçe oynayabilesiniz. Onları sildikten sonra bütün güncelleme DLC ne varsa artık hepsini makinenize yükleyeceksiniz ve oynayacaksınız.

Hala karışık geliyorsa, sadece ana oyunu indirin, sonra altındaki linkten Türkçe yamayı indirin ve onları makinenize yükleyin. Yine sorunsuz bir şekilde Türkçe oynayabilirsiniz. Forumdaki bazı arkadaşlar kolleksiyon olarak oyunun tüm özelliklerini oynayabilsin diye kapsamlı bir çalışma yaptım.

omerovic123

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 29, 2018
72
14
8
Üstad 6.72 nin kirilmasini bekler gibi bekledim haberini emegi gecen kim varsa ellerine saglik

fıro

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 27, 2020
1,482
1,566
113
Thisrock84 ben sadece ana oyunu indirdim başta belirtmiştiniz onun dışında başka birşey indirmedim yama gelince bunu indiricem bunun içinde dlcler ve yama + 5.05 fix paketleri var yazmışsınız zaten
Bu DLC linkleri yazan altta bunu indirmiyoruz doğrumu bildigimizide unuttuk arkadaşlar yazınca :)))
DLC linkleri

Son düzenleme: