PS4 Yardım Bazı PS4'ler, Oyun Disklerini Kendiliğinden Çıkartmaya Başladı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde The_Darkness tarafından oluşturulan Bazı PS4'ler, Oyun Disklerini Kendiliğinden Çıkartmaya Başladı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,643 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı Bazı PS4'ler, Oyun Disklerini Kendiliğinden Çıkartmaya Başladı
Konbuyu başlatan The_Darkness
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan insan

The_Darkness

Erişim Engelli
Eyl 14, 2013
0
1,104
77
Siteye Git
Bazı PlayStation 4 kullanıcılarının başına gelmeye başlayan "kendi kendine disk çıkartma" sorunu giderek artmakta. Eğer siz de bu sıkıntıyı yaşayanlardansanız, PlayStation tarafından bu sorun için resmi bir video yayınlandı.

Bu garip sorunun çözümü için, konsolun güç düğmesine 2. 'bip' sesini duyana kadar basmanız ve ardından 30 saniye beklemeniz gerekiyor. Sonrasında konsolu fişten çekip toplamda 3 dakika bekledikten sonra bu sorun gideriliyor. Eğer hala sorun yaşıyorsanız da, servise başvurmanız önerilmekte.

Kaynak:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

[video=youtube;yU2Z6alUAcI]http://www.youtube.com/watch?v=yU2Z6alUAcI[/video]​

abstergo78

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2011
263
73
43
48
bugünde bi cafeci oyun takıp yüklemeye başladığında kod hatası vermeye başladı demişti ,belkide bu tüm ps4 leri kapsayan bir olay umarım ısınmadan kaynaklı değildir ,çünkü cihaz çok güçlü ,paha biçilmez işlemci var içinde...aslında 3 içinde bu geçerli fakat adamlar işlemci üzerine soğutma yapmamışlar mühendislik hatasından ps3 cihazları çabuk bozulma yaşıyor...

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
214
63
Bu sorunu ilk ben geçen hafta bu foruma yazdım.Format atıp fabrika değerlerine getirdim ,sorun çözülmedi en son bu yukarıdaki yöntemi denedim şimdilik sorun yok umarım tekrarlamaz ama ileride güncellemeler ile sorun tamamen ortadan kalkar diye düşünüyorum.