PS5 FFPFSC Oyun Black Myth Wukong - Deluxe Edition - PPSA23226 – EUR - (v01.021) Tüm DLC’ler Dahil FW 4.XX Backport - FFPFSC

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 FFPFSC Formatlı Oyunlar kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Black Myth Wukong - Deluxe Edition - PPSA23226 – EUR - (v01.021) Tüm DLC’ler Dahil FW 4.XX Backport - FFPFSC başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,861 kez görüntülenmiş, 237 yorum ve 80 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 FFPFSC Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı Black Myth Wukong - Deluxe Edition - PPSA23226 – EUR - (v01.021) Tüm DLC’ler Dahil FW 4.XX Backport - FFPFSC
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan razorbala

Celalayd

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 28, 2026
32
7
8
Free Download Manager kullan
uygulamayı indirdim hocam indirme linkini uygulamaya yükleyip indir dediğimde sadece url sayfası tek iniyor yardımcı olabilirmisiniz
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

uygulamayı indirdim hocam indirme linkini uygulamaya yükleyip indir dediğimde sadece url sayfası tek iniyor yardımcı olabilirmisiniz
halledebildim teşekkürler

Son düzenleme:

sezar061

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 16, 2014
219
180
43
FW 12.00 veya 12.40 yukselt cihazini Digital ise bosyere cebellesme o FW hic kullanilmayan ve sorunlu bir surum 12.00 ve 12.40 bayagi stabil
malesef ne yaptıysam oyun kstuff is not to blame hatası veriyor, oyunu kaç kere de baştan farklı yerlerden indirdim denedim yok olmuyor çok sinir bozucu

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,097
3,335
113
41
malesef ne yaptıysam oyun kstuff is not to blame hatası veriyor, oyunu kaç kere de baştan farklı yerlerden indirdim denedim yok olmuyor çok sinir bozucu
Denermisin, USB ana dizinine homebrew adinda bir klasor ac icine oyunlarini tasi. Asagidaki kstuff ve shadowmountplus"u kullan

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Celalayd

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 28, 2026
32
7
8
Denermisin, USB ana dizinine homebrew adinda bir klasor ac icine oyunlarini tasi. Asagidaki kstuff ve shadowmountplus"u kullan

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Bende aynı sorunla karşılaştım linkte ki uygumaları kurdum ama yinede açılmadı çöktü oyun
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Bende aynı sorunla karşılaştım linkte ki uygumaları kurdum ama yinede açılmadı çöktü oyun
Oyunu hdd diskte atıp öyle kurdum

fatihaksoy

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 12, 2009
399
203
43
Arkadaşlar bu format (FFPFSC) hareketli oyunlarda takılma yapıyor maalesef.Boss savaşlarında zevkinizi inanılmaz düşüyor.
Tabiki Arkadaş emek verip önümüze sunmuş yinede Teşekkürler.