Bu PSP için hangi versiyon nasıl kırılır?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP Özel Firmware (Hack) kategorisinde romantikan tarafından oluşturulan Bu PSP için hangi versiyon nasıl kırılır? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,179 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP Özel Firmware (Hack)
Konu Başlığı Bu PSP için hangi versiyon nasıl kırılır?
Konbuyu başlatan romantikan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan thatdayz

romantikan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 2, 2010
3
0
1
41
Esselamu Aleyküm Arkadaşlar forumda uzun süre dolaşmama rağmen bir türlü kendi psp min modelinden ve yüklenip hacklenebilecek versiyondan emin olamadım. Bunun için en doğru yönlendirmeyi yapabilmeniz için fotosunu çektim. Aceba bunun modeli tam olarak nedir ? Ana kartı nedir ? en son hangi versiyonu sorunsuz şekilde hacklenip destekler ? tüm oyunları çalıştıracak şekilde ayarlanırmı ?
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

romantikan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 2, 2010
3
0
1
41
arzu halimi yeterince belirtemedimmi ? yoksa bu forumda bana cevap verebilecek kadar bilgili birisi yok mu :) ?

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
266
83
Merhaba, size ben yardımcı olcam. Cihazınız FAT kasa genel olarak tüm firmwareleri yükleyebilirsiniz (Cihaz herhangibir anakart değişimi görmediyse) ama benim size tavsiyem en az riskle firmware'i 6.20 ye yükselttikten sonra kalıcı patch yapmanız yönünde olcak.​

romantikan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 2, 2010
3
0
1
41
Merhaba, size ben yardımcı olcam. Cihazınız FAT kasa genel olarak tüm firmwareleri yükleyebilirsiniz (Cihaz herhangibir anakart değişimi görmediyse) ama benim size tavsiyem en az riskle firmware'i 6.20 ye yükselttikten sonra kalıcı patch yapmanız yönünde olcak.​
Allah razı olsun.herhangibir anakart işlemi gördüğünü sanmıyorum daha önce eniştem almıştı içinede oyun yükletmişti sorsam anlamadığı için bilmeyecektir çok emin değilim.Bu arada herhangibir yerden bulduğum kalıcı firmware cihazıma uyarmı ? psp 2000 3000 yol slim yok fat farketmezmi ?

thatdayz

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 11, 2008
13
0
1
39
Merhaba elimde PSP 1004 fat model 3.80 versiyon var kırılabilir mi acaba psp'den biraz uzak kaldım bu aralar da :) teşekkürler.