PS5 Klasör Oyun Call of Duty Vanguard PPSA01687

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Klasör Formatlı Oyunlar kategorisinde dorukhan tarafından oluşturulan Call of Duty Vanguard PPSA01687 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 924 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 18 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Klasör Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı Call of Duty Vanguard PPSA01687
Konbuyu başlatan dorukhan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan burak780

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
457
196
43
nereye gönderelim o dosyayı bir türlü bulamadım
Harici HDD, ssd veya flash bellek varsa, ana dizine elf dosyasını at. Ps5de payloada gir usb scan yazan yeri aktif et. Gene payloaddan attığın elfyi bul. En üstteki seçeneğe girince görünür. Çalıştır işlem tamam. Payload programı yoksa o konuda tam bilgim yok maalesef

Mstcw

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 28, 2024
51
22
8
Harici HDD, ssd veya flash bellek varsa, ana dizine elf dosyasını at. Ps5de payloada gir usb scan yazan yeri aktif et. Gene payloaddan attığın elfyi bul. En üstteki seçeneğe girince görünür. Çalıştır işlem tamam. Payload programı yoksa o konuda tam bilgim yok maalesef
Teşekkür ederim 🙏

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
457
196
43
Teşekkür ederim 🙏
Çözdüm. Dnsyi 127.0.0.1 yaptım. 9021 portu açıldı. Dosyayı pcden ps5e 9021 port üzerinden atıp ( Sol üstte join. Reboot gibi bilgi yazısı gelmesi lazım) ondan sonra yeniden başlatın konsolu. Kırma işlemini tekrar yaptıktan sonra aktif oluyor. Oyunu açtım taşınabilir HDD ile sorunsuz oynuyorum