teşekkürler
sallamalla Aktif Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Tem 11, 2026 144 39 28 Ağu 2, 2026 #22 dorukhan' Alıntı: REGION: USA FW REQUIRED: 3.xx and beyond. SIZE: 69GB (Compressed) – 139GB (exFAT) Note: Mode Available: Campaign, Zombie and Multiplayer. np-fake-signin required for playing. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Mesajınız otomatik olarak birleştirildi: Ağu 2, 2026
dorukhan' Alıntı: REGION: USA FW REQUIRED: 3.xx and beyond. SIZE: 69GB (Compressed) – 139GB (exFAT) Note: Mode Available: Campaign, Zombie and Multiplayer. np-fake-signin required for playing. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Mesajınız otomatik olarak birleştirildi: Ağu 2, 2026
fakenews Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Şub 23, 2021 10 0 1 Ağu 3, 2026 #24 dorukhan' Alıntı: REGION: USA FW REQUIRED: 3.xx and beyond. SIZE: 69GB (Compressed) – 139GB (exFAT) Note: Mode Available: Campaign, Zombie and Multiplayer. np-fake-signin required for playing. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... thanks
dorukhan' Alıntı: REGION: USA FW REQUIRED: 3.xx and beyond. SIZE: 69GB (Compressed) – 139GB (exFAT) Note: Mode Available: Campaign, Zombie and Multiplayer. np-fake-signin required for playing. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... thanks
ahmet3435 Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Haz 16, 2026 20 3 3 Ağu 4, 2026 #25 Mirawil103' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
dawnshafaq Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Tem 8, 2017 43 7 8 Ağu 17, 2026 #26 dorukhan' Alıntı: REGION: USA FW REQUIRED: 3.xx and beyond. SIZE: 69GB (Compressed) – 139GB (exFAT) Note: Mode Available: Campaign, Zombie and Multiplayer. np-fake-signin required for playing. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
dorukhan' Alıntı: REGION: USA FW REQUIRED: 3.xx and beyond. SIZE: 69GB (Compressed) – 139GB (exFAT) Note: Mode Available: Campaign, Zombie and Multiplayer. np-fake-signin required for playing. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
Giderci Aktif Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ara 9, 2024 164 34 28 Ağu 21, 2026 #29 dorukhan' Alıntı: Aktif bir fake hesaba ihtiyacınız var; yoksa ana sayfaya eklediğim np-fake-signin.elf dosyasını gönderin, PS5'i yeniden başlatın ve ardından oyunu çalıştırın. Genişletmek için tıkla ... webkit ile kırıyorum cihazı 11.60 sürüm, konudaki elf dosyasını denedim olmadı. Daha sonra elf-arsenal.elf ile fake hesabı offline olarak aktif ettim.
dorukhan' Alıntı: Aktif bir fake hesaba ihtiyacınız var; yoksa ana sayfaya eklediğim np-fake-signin.elf dosyasını gönderin, PS5'i yeniden başlatın ve ardından oyunu çalıştırın. Genişletmek için tıkla ... webkit ile kırıyorum cihazı 11.60 sürüm, konudaki elf dosyasını denedim olmadı. Daha sonra elf-arsenal.elf ile fake hesabı offline olarak aktif ettim.
Elcin045 Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Eyl 2, 2026 3 0 1 Eyl 4, 2026 #30 dorukhan' Alıntı: REGION: USA FW REQUIRED: 3.xx and beyond. SIZE: 69GB (Compressed) – 139GB (exFAT) Note: Mode Available: Campaign, Zombie and Multiplayer. np-fake-signin required for playing. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... ellerinize saglik
dorukhan' Alıntı: REGION: USA FW REQUIRED: 3.xx and beyond. SIZE: 69GB (Compressed) – 139GB (exFAT) Note: Mode Available: Campaign, Zombie and Multiplayer. np-fake-signin required for playing. [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... ellerinize saglik