PS3 Türkçe YAMA Castlevania Lords of Shadow 2 + Revelations DLC PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Castlevania Lords of Shadow 2 + Revelations DLC PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,448 kez görüntülenmiş, 64 yorum ve 32 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı Castlevania Lords of Shadow 2 + Revelations DLC PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
6,945
48,152
113
Evet, mods klasörüne de gerek kalmadı.

Araç sayesinde ona gerek kalmadı ve oyun için yükleme dosyası da artık oluşturulabilir.

:)

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
6,945
48,152
113
HOCAM ŞUAN YAMA GALİBA HAZIRLIK AŞAMASINDA DOĞRU ANLADIM DEĞİL Mİ
Şimdi şöyle, mods klasörlü olarak hazırladım ama eksi bir tarafı vardı;

Oyun kaydı sorunsuz ama oyun verileri yüklemesi yapıldığında yama devre dışı kalıyordu. Yine de bu sorun değil aslında, ama asıl sorun RPCS3 ile alakalı.

Ben bunu mods olarak paylaşsam, sadece PS3'te oynanabilir olacak, çünkü RPCS3 mods olarak bir seferliğine mahsus yamayı okuyor, programı kapatıp oyunu tekrar açtıktan sonra oyunu İngilizce açıyor. PS3 gibi özgürlük sunmuyor yani.

Araç bulup ana dosyaya müdahale ettim, ve yeni bir yama hazırladım. Kısaca RPCS3 emulatörü ile de sorunsuz oynanabilecek.

Ayrıca yamada Türkçe karakter olarak ü,ç,ö desteği vardı, biz ş,ğ,ı,ö,ü,ç,İ harflerini de dahil ettik. Oyun içi konuşmalar full tr karakterli oldu, menü, görevler, ipuçları vs fontsuz şu an. Onları çözmeye çalışıyoruz.

Bittikten sonra paylaşacağım :)

aleso

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 7, 2014
68
35
18
Hocam PS3’te Yakuza 0 dahil bir sürü Yakuza oyunu var. Bunlara da bakma imkanımız yok mu :)

ExBlooD

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 14, 2026
1
0
1
Castlevania Lords of Shadow 2 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Castlevania Lords of Shadow 2 PS3 Türkçe Yamasıyla karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren EROL GÜLTEKİN'e buradan sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz. :)

Tool için
Aluigi'ye teşekkürü bir borç bilirim.

NELER YAPILDI
PS3 ile ilgili tüm kısımlar ingilizceydi, onların hepsi türkçe yapıldı.
ÜÖÇ desteği vardı, ama yamada bu harfler kullanılmamıştı, bu harfler aktarıldı.
Altyazılarda büyük harfler kullanıldı.

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME
Arkadaşlar oyun açılır açılmaz karşınıza (aşağıdaki görselde paylaştım) direkt hayır'a basıp devam edin. Oyunu sistem depolama alanına kaydetmeyin. Kaydederseniz yama mod olduğu için aktifliğini yitirecektir. Kayıt konusunda sıkıntı yaşamazsınız ve kaldığınız yerden devam edersiniz, ama yeter ki bu işlemi atlayın. Önceden oyunun kurulumunu yapanlar varsa, PS3 / GAME sekmesinde en üstte OYUN VERİLERİ YARDIMCI PROGRAMI var, oraya girin ve oyuna ait bir kurulum dosyası varsa mutlaka silin.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
EROL GÜLTEKİN

PS3 TOOL
ALUIGI

PS3 PORT VE DÜZENLEME
CASTELLANOS

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]

emeğinize sağlık

wolfonur

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 6, 2025
44
2
8

Castlevania Lords of Shadow 2 PS3 Türkçe Yamasıyla karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren EROL GÜLTEKİN'e buradan sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz. :)

Tool için

NELER YAPILDI

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME
Arkadaşlar oyun açılır açılmaz karşınıza (aşağıdaki görselde paylaştım) direkt hayır'a basıp devam edin. Oyunu sistem depolama alanına kaydetmeyin. Kaydederseniz yama mod olduğu için aktifliğini yitirecektir. Kayıt konusunda sıkıntı yaşamazsınız ve kaldığınız yerden devam edersiniz, ama yeter ki bu işlemi atlayın. Önceden oyunun kurulumunu yapanlar varsa, PS3 / GAME sekmesinde en üstte OYUN VERİLERİ YARDIMCI PROGRAMI var, oraya girin ve oyuna ait bir kurulum dosyası varsa mutlaka silin.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
EROL GÜLTEKİN

PS3 TOOL
ALUIGI

PS3 PORT VE DÜZENLEME
CASTELLANOS

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]

TEŞEKKÜRLER

seckinabdullah

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 10, 2025
112
14
18

Tool için

NELER YAPILDI

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

TÜRKÇE ÇEVİRİ
EROL GÜLTEKİN

PS3 TOOL
ALUIGI

PS3 PORT VE DÜZENLEME
CASTELLANOS

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]

teşekkürler

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
6,945
48,152
113
Bütün sorunlar giderilmiştir. Artık mods klasörüne de gerek kalmadı.

Oyunu türkçe olarak RPCS3 üzerinden de oynayabileceksiniz.

PS3 Yükleme sıkıntısı da tamamen giderildi.

Bu hafta bir aksilik çıkazsa inşAllah yama full oyunlu olarak paylaşılacaktır.

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
6,945
48,152
113
Hocam PS3’te Yakuza 0 dahil bir sürü Yakuza oyunu var. Bunlara da bakma imkanımız yok mu :)
Bunu sonradan gördüm, kusura bakmayın.

İleride sorun çıkarabilir düşüncesiyle el atmayı düşünmüyorum. Çünkü sıkıntılı bir dosya yapısı var ve aşırı derecede yapması zor bir yama.