Clone DVD & AnyDVD / Bilgisayardan PSP için DVDden Convert İşlemi Yapmak

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Rehberler\/Yeni Başlayanlar kategorisinde HellBoy tarafından oluşturulan Clone DVD & AnyDVD \/ Bilgisayardan PSP için DVDden Convert İşlemi Yapmak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,128 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Rehberler\/Yeni Başlayanlar
Konu Başlığı Clone DVD & AnyDVD \/ Bilgisayardan PSP için DVDden Convert İşlemi Yapmak
Konbuyu başlatan HellBoy
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ulas97

PSPortable

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 18, 2009
8
0
1
33
HellBoyum Benim Elimde 3gp Video KLipler Var Ben Onları Psp De İzlenebilecek Hale Getirmek İstiyorum bu İşlerimi Yapıcam ? Teşkkür ederim Ayrıyetten.

Alper Türk

Film Hastası
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2009
287
0
16
hell aslında xvid 5.0 versiyonu dvdripliyo ama bunun kadar basit ve hızlı deil dvdriplerken ömrümü yiyo :D XviD4PSP programıyla psp için mükkemmel kaltede videolar hazırlayabilirsin site ioriyagaminin hazırladğı rehber de de var bunlar :)

iyibiriyim

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 3, 2009
359
0
16
Dostum bunu indirdim iki dvd çevirdim güzel çeviriyor. Ama tam çevirme işlemi bittiğinde benim mp4 dosyası kayboluyor bu nasıl oluyor anlamdım .Bir yerde yanlış birşeymi yaptım acaba :D

HellBoy

King Of Upload
Kayıtlı Üyemiz
Haz 19, 2008
423
0
18
41
Dostum bunu indirdim iki dvd çevirdim güzel çeviriyor. Ama tam çevirme işlemi bittiğinde benim mp4 dosyası kayboluyor bu nasıl oluyor anlamdım .Bir yerde yanlış birşeymi yaptım acaba :D
Ala Ala.. Birkaç kere benimde başıma geldi sanırım ama şimdi uzun zamandır kullanmadığım için bilemiyorum. En baştan tekrar yaptığındada aynısı oluyor mu? Bir daha dene yapmayı, oluyorsa yapacak birşey yok sanırım.

iyibiriyim

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 3, 2009
359
0
16
Oysa çok güzel bi programdı yaklaşık 1 saatte 1 film çeviriyordum .Bir kaç kare denedim olmadı yine saol Hellboy. Peki başka dvd den mp4 tavsiye edbiledeğin bir program varmı .Benim dvdleri xvid çevirmiyorda .Teşekkürler

HellBoy

King Of Upload
Kayıtlı Üyemiz
Haz 19, 2008
423
0
18
41
Oysa çok güzel bi programdı yaklaşık 1 saatte 1 film çeviriyordum .Bir kaç kare denedim olmadı yine saol Hellboy. Peki başka dvd den mp4 tavsiye edbiledeğin bir program varmı .Benim dvdleri xvid çevirmiyorda .Teşekkürler
Evet bu program çok hızlı ve güzel, hm.. Bazı dvdlerde yapabiliyor sanırım. 2. kere dene mutlaka baktın olmadı bir daha deneme. Başka bilmiyorum dostum, :( Bulursam paylaşırım ama.

Rispekt

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 8, 2009
32
0
6
Aynı problem bende de oluyor. Çevirme işlemi bitene kadar mp4 dosyası gözüküyor, hatta boyutuda sürekli artyıor. Çevirme işlemi bittiği anda dosya kayboluyor. 15 sn'lik bir parça ile 5 defa denedim ama hepsinde silindi. Sorunu çözemedim. Sebebini bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim. Çevirme işlemini bitirebilirsem güzel bir seri paylaşacağım. :49:

HellBoy

King Of Upload
Kayıtlı Üyemiz
Haz 19, 2008
423
0
18
41
Neden böyle birşey olduğunu çözemedim inanın, bazen bendede oluyordu yalnız ben 2. kere denediğimde oluyordu. İlginç.