hell aslında xvid 5.0 versiyonu dvdripliyo ama bunun kadar basit ve hızlı deil dvdriplerken ömrümü yiyo XviD4PSP programıyla psp için mükkemmel kaltede videolar hazırlayabilirsin site ioriyagaminin hazırladğı rehber de de var bunlar
Dostum bunu indirdim iki dvd çevirdim güzel çeviriyor. Ama tam çevirme işlemi bittiğinde benim mp4 dosyası kayboluyor bu nasıl oluyor anlamdım .Bir yerde yanlış birşeymi yaptım acaba
Dostum bunu indirdim iki dvd çevirdim güzel çeviriyor. Ama tam çevirme işlemi bittiğinde benim mp4 dosyası kayboluyor bu nasıl oluyor anlamdım .Bir yerde yanlış birşeymi yaptım acaba
Ala Ala.. Birkaç kere benimde başıma geldi sanırım ama şimdi uzun zamandır kullanmadığım için bilemiyorum. En baştan tekrar yaptığındada aynısı oluyor mu? Bir daha dene yapmayı, oluyorsa yapacak birşey yok sanırım.
Oysa çok güzel bi programdı yaklaşık 1 saatte 1 film çeviriyordum .Bir kaç kare denedim olmadı yine saol Hellboy. Peki başka dvd den mp4 tavsiye edbiledeğin bir program varmı .Benim dvdleri xvid çevirmiyorda .Teşekkürler
Oysa çok güzel bi programdı yaklaşık 1 saatte 1 film çeviriyordum .Bir kaç kare denedim olmadı yine saol Hellboy. Peki başka dvd den mp4 tavsiye edbiledeğin bir program varmı .Benim dvdleri xvid çevirmiyorda .Teşekkürler
Evet bu program çok hızlı ve güzel, hm.. Bazı dvdlerde yapabiliyor sanırım. 2. kere dene mutlaka baktın olmadı bir daha deneme. Başka bilmiyorum dostum, Bulursam paylaşırım ama.
Aynı problem bende de oluyor. Çevirme işlemi bitene kadar mp4 dosyası gözüküyor, hatta boyutuda sürekli artyıor. Çevirme işlemi bittiği anda dosya kayboluyor. 15 sn'lik bir parça ile 5 defa denedim ama hepsinde silindi. Sorunu çözemedim. Sebebini bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim. Çevirme işlemini bitirebilirsem güzel bir seri paylaşacağım. :49: