Clone DVD & AnyDVD / Bilgisayardan PSP için DVDden Convert İşlemi Yapmak

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Rehberler\/Yeni Başlayanlar kategorisinde HellBoy tarafından oluşturulan Clone DVD & AnyDVD \/ Bilgisayardan PSP için DVDden Convert İşlemi Yapmak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,128 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Rehberler\/Yeni Başlayanlar
Konu Başlığı Clone DVD & AnyDVD \/ Bilgisayardan PSP için DVDden Convert İşlemi Yapmak
Konbuyu başlatan HellBoy
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ulas97

karadelioglu

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 27, 2009
15
0
1
Öncelİkle paylaŞimin İÇİn Çok saol kardeŞİm elİne saĞlik.

DİĞer arkadaŞlarin dedİĞİ gİbİ ÇevİrdİĞİm fİlm sanİyesİn kayboluyor. İlk fİlmİmİ Çevİrdİm kaybolmadi sonra 4 tane farkli fİlm Çevİrmeye ÇaliŞtim hepsİ ayni Şekİlde kayboldu.sonra İlk fİlmİ tekrar Çevİrdİm acaba fİlmlerdemİ sorun dİye oda kayboldu bu sefer. 2 tane pc'ye kurdum programi ama İkİsİnde de ayni sorunla karŞilaŞtim. Ve İkİ pc'de de vİrÜs programi aktİf deĞİldİ yanİ o sİlemez.kisacasi kardeŞİm sorunun ne olduĞunu bİr tÜrlÜ anlayamadim...sakin yanliŞ anlama paylaŞimina lafim yok tamamen programin bİr hatasi kardeŞİm.ama sayende bu programin bu kadar kullaniŞli olduĞunu ÖĞrendİm tabİ hata yapmadiĞi sÜrece... Neyse tekrar Çok saol kardeŞİm kolay gelsİn...

Saygilarimla karadelİoĞlu...

nevbahar

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 23, 2010
9
0
1
46
mrb hellbooy hoşgeldimm gelmişken bir soru getırdımm sızee .ayağımı surudum arkasıda gelıcek hazır olunn .
şimdi any dvd convert sanırım bu programı tanıyorsunuz şimid ben çok kabılıyetsız bırı oarak uğraştım dıdındım kotamı bıle aştım fılım eklemeye çalıştım önce eklendııı uçtum uçtum sonra düştüm mınıcık mınıcık ıkı goruntu yuklenmşş bu arad ısım ler turkçe karakter kulaanılmamalıymış galıba nese ınat bu ya ıkı gundurde uğraştım upuzuunn bır ındırmeden sonra fılım donuştu amaaaa atınca mınınnnııcık k smı vr gerısı yok acaba oraya yukledığım flımı ne apabılırım başka programla parçalayabıırmıyım ?ve ayarları tam olarak ne olamlı neasıl omalı

Bump: mrb hellbooy hoşgeldimm gelmişken bir soru getırdımm sızee .ayağımı surudum arkasıda gelıcek hazır olunn .
şimdi any dvd convert sanırım bu programı tanıyorsunuz şimid ben çok kabılıyetsız bırı oarak uğraştım dıdındım kotamı bıle aştım fılım eklemeye çalıştım önce eklendııı uçtum uçtum sonra düştüm mınıcık mınıcık ıkı goruntu yuklenmşş bu arad ısım ler turkçe karakter kulaanılmamalıymış galıba nese ınat bu ya ıkı gundurde uğraştım upuzuunn bır ındırmeden sonra fılım donuştu amaaaa atınca mınınnnııcık k smı vr gerısı yok acaba oraya yukledığım flımı ne apabılırım başka programla parçalayabıırmıyım ?ve ayarları tam olarak ne olamlı neasıl omalı

ulas97

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2009
381
0
16
31
Başka bir siteden indirdim ama yinede söyliyim. Link Kırık.