PS5 PKG Oyun Demon's Souls pkg 1.05

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Formatlı Oyunlar kategorisinde dahaka123 tarafından oluşturulan Demon's Souls pkg 1.05 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 316 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı Demon's Souls pkg 1.05
Konbuyu başlatan dahaka123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dahaka123

murattilight

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2014
80
13
8
sağol kral dahili HDD çalışır mı?
Pkgler dahiliye kopyalanir zaten.Ben henüz denemedim ama pkg olduğu için çalışacak tabiki gereken dosyaları yukledikten sonra
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Hile işine hiç girmedim tövbeleyim.Işin uzmanı arkadaş görür birazdan😂
Bende başka bir versiyon var. Dosya şeklinde olan. Dahili HDD çalışmıyor. Fakat aynı sürüm external HDD çalışıyor. Bir deneyelim
Sağol

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,387
2,681
113
Bende başka bir versiyon var. Dosya şeklinde olan. Dahili HDD çalışmıyor. Fakat aynı sürüm external HDD çalışıyor. Bir deneyelim
Sağol
Bende haricide bitirmiştim simdi pkg ile ps5 kopyalanması hem hız hem boyut olarak cok avantajlı oldu.Hız derken hem kopyalama süresi hemde oyuniçi geçişler kendini hissettiriyor

3 defa bitirdim yine bitiririm unuttum😂

Son düzenleme:

murattilight

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2014
80
13
8
Bende haricide bitirmiştim simdi pkg ile ps5 kopyalanması hem hız hem boyut olarak cok avantajlı oldu.Hız derken hem kopyalama süresi hemde oyuniçi geçişler kendini hissettiriyor

3 defa bitirdim yine bitiririm unuttum😂
PKG dosyalı Demons Souls da dahili HDD çalışmadı. Dahili HDD çalıştırabilen var mı gençler?