PS5 PKG Oyun DYNASTY WARRIORS: ORIGINS pkg

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Formatlı Oyunlar kategorisinde dahaka123 tarafından oluşturulan DYNASTY WARRIORS: ORIGINS pkg başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 132 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı DYNASTY WARRIORS: ORIGINS pkg
Konbuyu başlatan dahaka123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yhanova

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,417
2,906
113

Oyun Kimliği PPSA15973
Sürümv 01.005.000
Minimum Ürün Yazılımı 4.xx+

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

• FPKG desteğiyle kstuffGerekli
  • a53_ppr_install by drakmorGerekli
  • fpkg desteğiyle shadowmount+Gerekli

Deniz36

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 26, 2023
759
650
93
ellerine sağlık dahaka123 @dahaka123 The Last of Us Part I v02.000 Deluxe Edition pkg si geldi mi türkçe düblaj

Deniz36

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 26, 2023
759
650
93
mağlesef usa sürümü var Eur gelene kadar boşuna indirme içinde Türkçe yok
Malum yerde var ama usa da türkçe ses altyazı türkçe görünüyor Pippo yeni paylaştı ama teyit etmek amaçlı sordum eur sürüm daha garantili o zaman başka pkg li oyun olan the witcher 3 next gen i indirim o türkçe olmalı pkg yöneldim tamamen ama elimde klasörlü yaması olanlar var onları silmem

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,417
2,906
113
Malum yerde var ama usa da türkçe ses altyazı türkçe görünüyor Pippo yeni paylaştı ama teyit etmek amaçlı sordum eur sürüm daha garantili o zaman başka pkg li oyun olan the witcher 3 next gen i indirim o türkçe olmalı pkg yöneldim tamamen ama elimde klasörlü yaması olanlar var onları silmem
Bende baktım şimdi şöyle birşey yazıyor
USA'dan EUR'ya Dil Desteği – BP 4.xx – PPSA03396 – FPKG ben bunu denemedim.Eğer indirirsen buradan yazarsın