ÇÖP KUTUSU exfat dosyası kuramıyorum

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Forumun Çöp Kutusu kategorisinde muhtar72 tarafından oluşturulan exfat dosyası kuramıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 95 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Forumun Çöp Kutusu
Konu Başlığı exfat dosyası kuramıyorum
Konbuyu başlatan muhtar72
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan muhtar72
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muhtar72

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 28, 2022
56
1
8
merhaba ps 5 13.60 sürüme crack yaptım ve exfat uzantılı oyun indirdim oyunu ps 5 e data homebrew klasörüne atıyorum ama görmüyor oyunu shadowmount da var bfpilottan kendim kurmak istediğimde bu veri ps 5 sistemi tarafından desteklenmiyor hatası alıyorum yardımcı olabilecek var mı?

Rasitovic

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 19, 2024
65
9
8
Hocam exfat dosyayı kuramazsınız zaten.

Anladığım kadarıyla ana ekrana gelmiyor.

Shadowmount son sürüm mü?
Shadowmount'u bir daha gönderebilir misiniz?

Boyutu küçük bir exfat dosyası da deneyebilirsiniz belki de hata dosya isimlerinde veya indirdiğiniz oyunda falandır.

muhtar72

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 28, 2022
56
1
8
Hocam exfat dosyayı kuramazsınız zaten.

Anladığım kadarıyla ana ekrana gelmiyor.

Shadowmount son sürüm mü?
Shadowmount'u bir daha gönderebilir misiniz?

Boyutu küçük bir exfat dosyası da deneyebilirsiniz belki de hata dosya isimlerinde veya indirdiğiniz oyunda falandır.
shadowmount 1.7 beta sürümüymüs

muhtar72

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 28, 2022
56
1
8
Hocam konu ile alakalıysa buradan sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım.
wwe 2k26 yı kurdum sadece klasörden cıkarmam gerekiyormus benim essekliğim ayrıyetten küçük boyutlu ps 4 pkgsi indirdiğimde calısmıstı ama pes 21 kurmak istediğimde pkg dosyasında sorun oldu diyor bu denediğim 2. pkg dosyası

Rasitovic

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 19, 2024
65
9
8
wwe 2k26 yı kurdum sadece klasörden cıkarmam gerekiyormus benim essekliğim ayrıyetten küçük boyutlu ps 4 pkgsi indirdiğimde calısmıstı ama pes 21 kurmak istediğimde pkg dosyasında sorun oldu diyor bu denediğim 2. pkg dosyası

Hocam pkg dosyalarının çalışmamalarının birkaç sebebi var.

Mesela 10 part indiriyorsunuz ilk partı çıkardığınızda pkg dosyası geliyor 10 part fazla olduğundan dolayı inerken veya dosyayı çıkartırken hata olma ihtimali var.(düşük ihtimal)

Daha önceden o oyunun verisi duruyorsa çakışabilir ve açılmaz.(düşük ihtimal)

Kstuff ve Shadowmount aktif olmayabilir.(düşük ihtimal)

Dosyayı nereden indirdiniz ve PS5 e nasıl attınız sorun sanki burada gibi oyunun bozuk olacağını çok zannetmiyorum.

muhtar72

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 28, 2022
56
1
8
Hocam pkg dosyalarının çalışmamalarının birkaç sebebi var.

Mesela 10 part indiriyorsunuz ilk partı çıkardığınızda pkg dosyası geliyor 10 part fazla olduğundan dolayı inerken veya dosyayı çıkartırken hata olma ihtimali var.(düşük ihtimal)

Daha önceden o oyunun verisi duruyorsa çakışabilir ve açılmaz.(düşük ihtimal)

Kstuff ve Shadowmount aktif olmayabilir.(düşük ihtimal)

Dosyayı nereden indirdiniz ve PS5 e nasıl attınız sorun sanki burada gibi oyunun bozuk olacağını çok zannetmiyorum.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

hocam dosyayı bizim siteden indirdim zaten oyun bu indirip ps 5 in icine attıgımda pkg dosyasının sonunda uzantı vardı onu silip .pkg olarak da ayarladım ama yine de indirmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...