PS5 PKG Oyun FFPFSC sıkıştırılmış ps5 oyunlar sayfası açılsın

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Oyun İndir kategorisinde arifack tarafından oluşturulan FFPFSC sıkıştırılmış ps5 oyunlar sayfası açılsın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 216 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı FFPFSC sıkıştırılmış ps5 oyunlar sayfası açılsın
Konbuyu başlatan arifack
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan utkubrs

arifack

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 18, 2019
869
450
63
tüm ps5 FFPFSC skıştırılmış oyunların hepsi bir sayfada toplansa daha iyi olur herkes bu sayfada sıkıştırılmış oyunlarını paylaşıp yapar adminler ricamız cevap ve desteğinizi bekliyoruz şimiden teşekürrler

FFPFSC PS5 OYUNLAR adı ile sayfa açılabilir

wanfad33

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 12, 2026
134
70
28
26
ankara
Bende katılıyorum gayet mantıklı fakat bu sıkıştırılmış sistem de çok uzun vadede kalıcı olmayabilir muhtemelen Yıl sonuna doğru pkg dosya formatlı PlayStation 5 oyunlarını göreceğiz inşallah veya daha farklı bir şey

plyr81

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 20, 2026
207
32
28
tüm ps5 FFPFSC skıştırılmış oyunların hepsi bir sayfada toplansa daha iyi olur herkes bu sayfada sıkıştırılmış oyunlarını paylaşıp yapar adminler ricamız cevap ve desteğinizi bekliyoruz şimiden teşekürrler

Kesinlikle
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Bende katılıyorum gayet mantıklı fakat bu sıkıştırılmış sistem de çok uzun vadede kalıcı olmayabilir muhtemelen Yıl sonuna doğru pkg dosya formatlı PlayStation 5 oyunlarını göreceğiz inşallah veya daha farklı bir şey
İnşallah

Castellanos

TR YAMA KING (CORÇ)
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
9,307
52,961
113

Dediğiniz şekilde olmaz ama, bir A'dan Z'ye konusu olabilir, en azından linke bastığınız zaman direkt konuya erişim sağlayabilirsiniz.

Bir diğer konu yamalı ffpfsc oyunlar, onlar da yama bölümünde olmak zorunda, çünkü sonuç olarak Türkçe, ama dediğim gibi ben bir a'dan Z'ye ffpfsc konusu açarım, direkt linke bastığınızda oyun veya yamalı ffpfsc konusuna gidersiniz.

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
4,059
5,879
113
O zaman ps5 türkçe yama istek konusu da açılsın :) 1 ay önce mctuna @mctuna ya mesaj yazdım ama bir hi bile demedi.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

utkubrs

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2021
213
183
43
Dediğiniz şekilde olmaz ama, bir A'dan Z'ye konusu olabilir, en azından linke bastığınız zaman direkt konuya erişim sağlayabilirsiniz.

Bir diğer konu yamalı ffpfsc oyunlar, onlar da yama bölümünde olmak zorunda, çünkü sonuç olarak Türkçe, ama dediğim gibi ben bir a'dan Z'ye ffpfsc konusu açarım, direkt linke bastığınızda oyun veya yamalı ffpfsc konusuna gidersiniz.
Aslında bir proje var aklımda MCPSP Store diye bir elf veya pkg dosyası hazırlayıp bilgisayarı olmayan kullanıcıların direkt PlayStation üzerinden cihaza veya harici diske ffpfsc uzantılı dosyaları Türkçe yamalı şekilde indirmesini sağlayabilirim. Sunucu maliyeti, telif hakkı, veri güvenliği gibi konular devreye giriyor. Varsa bir fikrin gönder gelsin bakalım belki çıkar ortaya bir şeyler :)