PS4 Yardım Ghost of Tsushima EUR CUSA13323 Apollo Save Tool Save File paylaşabilir mi ?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde elektroumut tarafından oluşturulan Ghost of Tsushima EUR CUSA13323 Apollo Save Tool Save File paylaşabilir mi ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,794 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı Ghost of Tsushima EUR CUSA13323 Apollo Save Tool Save File paylaşabilir mi ?
Konbuyu başlatan elektroumut
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan galapagos

13tamas

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 6, 2017
126
55
28
@maximusus nasıl açılacağı videoda anlatılmış ancak ben oraya gittiğimde videoda anlatıldığı şekilde olmuyor.
Bir de sen dener misin ?

Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

@maximusus Iki adası oykusunu açmayı başardım.
Aşağıdaki dlc unlocker'i bir daha kurdum açıldı.
Bilgine.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Save dosyalarını yüklediğimde oyun açılırken bozuk uyarısı alıyorum, siz nasıl yaptınız?

elektroumut

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 30, 2009
42
13
8
46
İşte zaten bu yüzden Apollo Save Tool'u kullanıyorum.
PS4'ün kendi aktarımını kullanırsanız şifreleme yüzünden bozuk olarak görüyor.
Apollo Save Tool'u mu kullanıyorsunuz ?

Save dosyalarını yüklediğimde oyun açılırken bozuk uyarısı alıyorum, siz nasıl yaptınız?

13tamas

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 6, 2017
126
55
28
İşte zaten bu yüzden Apollo Save Tool'u kullanıyorum.
PS4'ün kendi aktarımını kullanırsanız şifreleme yüzünden bozuk olarak görüyor.
Apollo Save Tool'u mu kullanıyorsunuz ?
Evet Apollo kullanıyorum, oyun olarak sitedeki "Ghost.of.Tsushima_CUSA13323_v2.13_[8.00]_OPOISSO893" versiyonu yükledim ancak girişte maalesef hata alıyorum.. Apollo'da USB saves kısmındaki dosyaları HDD ye kopyala diyorum, bu şekilde yapılıyor değil mi?

maximusus

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 30, 2013
79
25
18
39
@maximusus nasıl açılacağı videoda anlatılmış ancak ben oraya gittiğimde videoda anlatıldığı şekilde olmuyor.
Bir de sen dener misin ?

Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

@maximusus Iki adası oykusunu açmayı başardım.
Aşağıdaki dlc unlocker'i bir daha kurdum açıldı.
Bilgine.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Şimdi doğru anladıysam PS4'ümdeki yüklü oyunu silip son sürüm olan directors cut'ı yükleyip, bu linkteki dlc unlocker'ı yüklediğimde, yeni oyun eski save'lerimi görüp en sondan başlatacak ve sadece iki adasını oynayabileceğim?

veysi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 3, 2009
60
4
8
45
ps4 uncharted bir hırsızın sonu CUSA04529 apollo save data paylaşabilirmisiniz teşekkürler

galapagos

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 21, 2022
75
6
8
Ghost of Tsushima EUR CUSA13323 Director Cut v2.13 icin save dosyam uçtu gitti,
elinde olan (ana hikayeyi, oyunu bitirmistim, yan gorevler ve dlc ler vs... kalmisti) hayrina şuraya atsin lutfen...
(save dosya simgesindeki isaret kirmizi degil sari olan gerekiyor, bulduklarim hep kirmizi idi, onlara bozuk dosya uyarisi veriyor)

NOT: oyunun versiyorunu kurulum sirasinda v2.13, ama kurulum sonrasi bilgiye baktigimda v1.00 olarak gorunuyor (bunu duzeltmenin veya degistirmenin bir yolunu bulamadim, en azindan goldhen cheat ile hizli ilerler eski kaldigim yere ulasirim diyordum, bu da gol degil... :(