PS3 Türkçe YAMA God of War 3 Türkçe Yama

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde cemilture tarafından oluşturulan God of War 3 Türkçe Yama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 43,775 kez görüntülenmiş, 235 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı God of War 3 Türkçe Yama
Konbuyu başlatan cemilture
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ToprakEsen

kratos56

Erişim Engelli
Kas 17, 2013
65
0
6
31
süper böyle çalışmalar gördükçe benimde çeviri yapasım geliyor çok teşekkürler süper olmuş keşke bir grup olsada girip çeviri yapabilsem

Tuncayx

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 19, 2013
192
154
43
Bebeler yama bitti test ediyorum. test bitince yayinlayacagim yeni konumu mu açıyım buraya mı? upload ediyim? hangisini isterseniz onu yapak.​
hadi hayırlısı.. inan bende sana özelden mesaj atacaktım,haberini görünce sevindim..artık yayınlamanı bekliyorum..
upload konusunda ise sen hangisini uygun görüyorsan:)

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
884
113
39
PSLAND:)
Bebeler yama bitti test ediyorum. test bitince yayinlayacagim yeni konumu mu açıyım buraya mı? upload ediyim? hangisini isterseniz onu yapak.​
Hangi oyun kardes:)

Отправлено с моего GT-N7100 через Tapatalk

monemu

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 11, 2010
330
1,536
93
Hangi oyun kardes:)

Отправлено с моего GT-N7100 через Tapatalk
God of War III %100 oldu [MENTION=1118]ferhanANK[/MENTION] kardesim
normal yamada sadece senaryo vardı lahitler, menüler, liste, esyalar, ipucları, notlar ve dlc'ler dahil ettim hepsi tamam yanlız yapım aşaması videolarını çevirmedim senaryodan iki kat daha fazla olduğu için vaz geçtim şu an yanlş yazı, anlam ve imla hatalarını düzeltiyorum şu an akrebe kadar geldim çuk oturmuş yanlız senaryoda baya hata var onu bir daha elden geçireceğim.​

TRYAMA!

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 7, 2014
260
206
43
Saolun çalıştı
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
burdan yükledim oldu valla saolun :D

unwicked

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 1, 2009
113
25
28
43
bu altyazımı yoksa seslendırmemı.dosya boyutu buyuk oldugu ıcın dıkkatımı cektı .

unwicked

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 1, 2009
113
25
28
43
bu alt yazımı.seslendırme varmı.dosya boyutu buyuk oldugun ıcın ses dosyası gıbı gozukuyor arkadaslar.