bende 2 tane god of war cd si almistim1. sinde cölde takiliyordu ama 2.sinde takilmadan oyunu bitirmistim fakat hem 1. hemde 2. aldigim cd de acilis videosu ve ara videolar yoktu.acaba bunda videolarin hepsi varmi tuna?
mctuna arkadaşım ben kaç gündür godofwar türkçe versiyonu indirmeye çalışıyorum ve sadece 1 linkim kaldı acaba o bozukmu dersiniz onu bırakıp tekrar baştan bunumu yuklemeliyim?
''mctuna abi'' ben kaç gündür godofwar türkçe versiyonu indirmeye çalışıyorum ve sadece 1 linkim kaldı acaba o bozukmu dersiniz onu bırakıp tekrar baştan bunumu yuklemeliyim?
''mctuna abi'' ben kaç gündür godofwar türkçe versiyonu indirmeye çalışıyorum ve sadece 1 linkim kaldı acaba o bozukmu dersiniz onu bırakıp tekrar baştan bunumu yuklemeliyim?
bir soru daha sorabilirmiyim bu türkçe versiyonda takılan bölüm oyunun son bölümlerine doğrumu acaba ben ilk defa oynucam bilmiyorum oyunu sorunlu bi oyunmuş biraz
oyunu yukledim gercekten icinden harika bir ayar cikti "progressive scan" ayari.bircok degisik yerden indirmistim ama icinde boyle bir ayar yoktu acaba neden anlamadim.sagolasin tuna kardes.
bir soru daha sorabilirmiyim bu türkçe versiyonda takılan bölüm oyunun son bölümlerine doğrumu acaba ben ilk defa oynucam bilmiyorum oyunu sorunlu bi oyunmuş biraz
kardes bence bu surumu super otesi bundan iyisi can sagligi.yapacagin is eger psp falan varsa bu surumu indir.psp`yede god of war 1`in turkce yazisini txt dosyasi olara yukle.sonra oyunu ps2 de ac ve psp de oyunun turkcesine bakarak oyunu oyna.ben oyle yaptim valla super tavsiye ederim.