God of War DVD5 Sorunsuz Yüksek Kalite Videolu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Oyunları kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan God of War DVD5 Sorunsuz Yüksek Kalite Videolu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14,815 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Oyunları
Konu Başlığı God of War DVD5 Sorunsuz Yüksek Kalite Videolu
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Furkanxyz

patikliprens

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 19, 2009
4
0
1
40
mctuna arkadaşım ben kaç gündür godofwar türkçe versiyonu indirmeye çalışıyorum ve sadece 1 linkim kaldı acaba o bozukmu dersiniz onu bırakıp tekrar baştan bunumu yuklemeliyim?

patikliprens

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 19, 2009
4
0
1
40
''mctuna abi'' ben kaç gündür godofwar türkçe versiyonu indirmeye çalışıyorum ve sadece 1 linkim kaldı acaba o bozukmu dersiniz onu bırakıp tekrar baştan bunumu yuklemeliyim?

patikliprens

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 19, 2009
4
0
1
40
bir soru daha sorabilirmiyim bu türkçe versiyonda takılan bölüm oyunun son bölümlerine doğrumu acaba ben ilk defa oynucam bilmiyorum oyunu sorunlu bi oyunmuş biraz

snooker2oo8

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 26, 2008
630
151
43
Siteye Git
oyunu yukledim gercekten icinden harika bir ayar cikti "progressive scan" ayari.bircok degisik yerden indirmistim ama icinde boyle bir ayar yoktu acaba neden anlamadim.sagolasin tuna kardes.

snooker2oo8

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 26, 2008
630
151
43
Siteye Git
Oyunun tam ortasında çölde takılma oluyor genelde
kardes bence bu surumu super otesi bundan iyisi can sagligi.yapacagin is eger psp falan varsa bu surumu indir.psp`yede god of war 1`in turkce yazisini txt dosyasi olara yukle.sonra oyunu ps2 de ac ve psp de oyunun turkcesine bakarak oyunu oyna.ben oyle yaptim valla super tavsiye ederim.