PS5 Oyun Türkçe Yama GTA 5 PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) (Hazırlanıyor)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde utkubrs tarafından oluşturulan GTA 5 PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) (Hazırlanıyor) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,747 kez görüntülenmiş, 80 yorum ve 43 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı GTA 5 PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) (Hazırlanıyor)
Konbuyu başlatan utkubrs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan holland

plyr81

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 20, 2026
208
32
28
Eveeeet gençler geliyor gelmekte olan :) Tam 1 haftadır uğraşıyorum. Şuana kadar uygulanmış bir yama örneği olmadığı için çok vaktimi aldı. Oyun AES ile şifrelendiği için dosyalara müdahale etmek bir hayli zor. Hash şifrelemeleri ve dosya byteları birebir eşleşmediği taktirde oyun çöküyordu ve maalesef bir araçta yok, neyse ki sonunda hallettim.

PC ve PS4 yamasına ek olarak 13.213 ekstra satır var bunları da Türkçeleştirdikten sonra yamayı portlayıp paylaşacağım. Ve sanırım yama işini zirvede bırakacağım :)

Oyundan kareler:

Eline koluna sağlık reis çok değerli bir yama şahsen benim icin

Castellanos

TR YAMA KING (CORÇ)
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
9,362
53,076
113
Bunu ikidir söylüyorsun belli ki sen bir COD serisi oyununu Türkçe oynamak istiyorsun :D Seç bir tanesini bundan sonrada ona bakayım.
Abim PS4 zamanından WW2'yi saymazsam eskileri çok seviyorum. Tabii yeni nesle birkaç oyun daha çıktı, onları saymıyorum :)

Sonuç olarak WW2 ama bu senin zamanını fazlasıyla alır. :)

ReaLioN

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 31, 2021
213
107
43
Harddiskte kalan son yerimi sanırım GTA-V Ps5 versiyonu için kullanıcam belli oldu. Elinize sağlık bu kadar uğraş için ayrı ayrı her birinize teşekkür ederiz.