GTA:Chintown Wars Online[REHBER][Resimli Anlatım]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Rehberler\/Yeni Başlayanlar kategorisinde herosaint tarafından oluşturulan GTA:Chintown Wars Online[REHBER][Resimli Anlatım] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,308 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Rehberler\/Yeni Başlayanlar
Konu Başlığı GTA:Chintown Wars Online[REHBER][Resimli Anlatım]
Konbuyu başlatan herosaint
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan oli505

ozzi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 1, 2009
70
0
6
Ya arkadaşlar ben üyelik aldım yazdım oyunda da en üste geldim benim modemi seçtim exchanging key information diyor normalde giriyordu pspden internete falan nasıl iştir bu yav bi yardım edin:)

Bump:
ozan emin misin olmuyor
Başka bir üylik alayım o zaman bir 10 dk sonra tekrar yazarım

Bump: yeni adım ozziozzi

ozzi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 1, 2009
70
0
6
Ya ben zaten giremiyorum belki ondandır gtada üyelik girişi yapıyorum benim modemi seçince excanging key information diyor ama normalde internete giriyor internet browser dan bi yardımcı olursanız güzel olacak..:D

fear

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 11, 2010
22
0
1
37
Ben bişey sorcaktım mesela gta yı online arklarla oynıycam.Gta yı en fazla 2 kişi mi oynayabilir birbirine baglanarak yoksa daha fazla kişi aynı anda bi oyunun içinde oynayabilirmi??

Mr. Placid

Erişim Engelli
Ara 24, 2009
133
0
16
31
Siteye Git
Google'da ara hatanı yada sitede ara ben aradım senin gibi sorunu olan arkadaşlarda var bende daha önce bu sorunu yaşamıştım ama sebebi modeme uzak olmamdı yakınlaştım artık oluyor...