GTA Vice City Stories USA-EUR FULL ISO 1.57 GB

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan GTA Vice City Stories USA-EUR FULL ISO 1.57 GB başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 33,412 kez görüntülenmiş, 81 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı GTA Vice City Stories USA-EUR FULL ISO 1.57 GB
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hako

alpermelisa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 5, 2012
10
0
1
Bump: iso gosukuyo ama atilmiyo şifre yanliş diyo

Bump: abi

Bump: iso gosukuyo ama bilgiseyara atılmıyo şifre yanlış diyo

Bump: hani yardim etcektin

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,313
17,295
113
Şifre hatası alırsanız...

Eğer dosyada şifre varsa ve şifre doğru olduğu halde paket açılmıyorsa dosya eksik yada bozuk inmiştir.winrar bunu algılamaz ve şifre hatası verir. Winrar durup bu hatayı verdiğinde eksik yada bozuk inen partın ismini de orada yazar. Eksik yada bozuk inmiş olan part odur. o partı önce silip sonra sadece o partı yeniden indirmek gerekir.

TheGrand.War

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 6, 2012
2
0
1
Şifre hatası alırsanız...

Eğer dosyada şifre varsa ve şifre doğru olduğu halde paket açılmıyorsa dosya eksik yada bozuk inmiştir.winrar bunu algılamaz ve şifre hatası verir. Winrar durup bu hatayı verdiğinde eksik yada bozuk inen partın ismini de orada yazar. Eksik yada bozuk inmiş olan part odur. o partı önce silip sonra sadece o partı yeniden indirmek gerekir.
Saol Hako Abi Part2 den hata Almıştım GEne İndiriyorum .... :party:

tarık434

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 1, 2010
7
0
1
harika bir oyun ama görevleri bitirdiğim zaman bile save kayıtlarında oyun tamamlaanma oranı %48 gözüküyor.Keşke daha uzun hikaye koysalardı

on1eylul

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 14, 2011
2
0
1
41
Hako. Sen PSPciler için büyük bir nimetsin dostum... Teşekkürler

fatih218

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 10, 2011
61
1
8
5.50 gen d3 de çalıştı teşekkürler hako :) fakat psp de daha önce bitirmiştim tekrar bitirmek istemiyorum .Buna uygun save dosyası bulan varmı gamefaqs dakilerin hepsini denedim çalışmıyor .

yasirkvl

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 3, 2012
9
0
1
93
hako abi ben pspye yukledim yazılar çıntıgında oyun başlarken turuncu işık yanıyo surekli yanıyo ve sonra ise pspyi kapatıyor cpu ayarlarını yukseltince ise o yazıyıda geçiyor oyunun bir kısmı doluyor oyun yine açılmıyor ve bu sefer donuyor 6.60 PRO-B9 kullanıyorum .