GTA Vice City Stories USA-EUR FULL ISO 1.57 GB

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan GTA Vice City Stories USA-EUR FULL ISO 1.57 GB başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 33,381 kez görüntülenmiş, 81 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı GTA Vice City Stories USA-EUR FULL ISO 1.57 GB
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hako

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,305
17,263
113
EUR versionu tek link olarak ilk sayfaya koydum onu indirebilirsin. Ama senin bu tek link olayını anlamış değilim.

ege1815

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 10, 2014
1
0
1
ben psp mi kırdırdırdım amaa oyun yukleyemiyorum bi yardımcı olursanız SEVİNİRİM:fatigue:

realestate_82

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 13, 2014
1
0
1
teşekküürler hako ama ben bu rar lı dosyayı psp ye atamadım ama araştırıp bulucam nasıl yapıldığını emeğine sağlık :)

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,305
17,263
113
teşekküürler hako ama ben bu rar lı dosyayı psp ye atamadım ama araştırıp bulucam nasıl yapıldığını emeğine sağlık :)
ben psp mi kırdırdırdım amaa oyun yukleyemiyorum bi yardımcı olursanız SEVİNİRİM:fatigue:
- EUR versionu indirecekseniz tek partı indirin ve winrar ile açın. Bu işlem sonunda uzantısı .ISO olan oyunun dosyasını göreceksiniz.O dosyayı tek başına PSP deki ana menudeki ISO klasörünün içine atın ve game sekmesinden oynayın.

-USA versionu indireckseniz 3 partı da indirin ve winrar ile açın. içinden "Grand_Theft_Auto_Vice_City_Stories_EUR_PSP-pSyPSP" adında bir klasör çıkacak. onun içinde de winrar dosyaları göreceksiniz o partlardan ilkine sağ tıklayıp aç deyin ve masaüstünü gösterin partlar açılacak ve işlem sonunda uzantısı .ISO olan oyunun dosyasını masaüstünde göreceksiniz. O dosyayı tek başına PSP deki ana menudeki ISO klasörünün içine atın ve game sekmesinden oynayın.