PS3 EMULATÖR [ Güncel ] PS2 Manager Çıktı PS3 Konsolunuzda PS2 Oyunlarını Oynayın

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - PS2 Emulasyon kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan [ Güncel ] PS2 Manager Çıktı PS3 Konsolunuzda PS2 Oyunlarını Oynayın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 48,537 kez görüntülenmiş, 242 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - PS2 Emulasyon
Konu Başlığı [ Güncel ] PS2 Manager Çıktı PS3 Konsolunuzda PS2 Oyunlarını Oynayın
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan miracpro01

dead_space

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 26, 2011
645
314
63
42
internete bağlı olmak için bir kayde yokki bunu nerden çıkardınız adı üstüne cfw kullanıcıları için çıkmış bir uygulama ofw kullanıcıları için

rebug 4.30.2 CFW ye Geçin Sorun Kalkacaktır.

infidel11

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 2, 2011
10
0
1
arkadaşlar söylenen herşeyi yaptım ama bir türlü olmuyor. Oyunu multimandan veya ps2 manager programından seçiyorum.Place Holder programına tıklayınca 80029513 hatası veriyo. ne yaptıysam olmadı. R2 versiyonunu yükliyim dedim,ondada link kırık. Yardım ederseniz çok çok makbule geçer. Shaolin monks deniyorm bu arada.

********-- Post added at 17:15 ********-- Previous post was at 15:12 ********--

R2 indirdim oda yemedi. sürekli aynı hatayı alıyorum. react psnin en güncel sürümünü kullanıyorum.4.31 MC CFW var. 4.40 olanına yükseltince kalkarmı acaba bu 80029513 hatası. yabancı forumlardada araştırdım. bi tek ben degilim bu sorunu yaşıyan. React psn de sorun yok. görüyo rifleri rapları. fakat sadece bu Place holder programında yapıyo.Lütfen yardım.

Nexus.Omega

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 31, 2012
89
3
8
33
abi bunu yapmak icin ps2 oyunu orjinalmi olması grkio cdlimi olması gerekiyor yoksa internette nindirdim ps2 oyunu olurmu ?

Nexus.Omega

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 31, 2012
89
3
8
33
hesap oluşturun falan demişssin abi oluştursam hesap versyion atmazmı sen kırmstn benm ps3ü bozmaymda :D