Hafıza Kartı Donuyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde gfburak tarafından oluşturulan Hafıza Kartı Donuyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,741 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı Hafıza Kartı Donuyor
Konbuyu başlatan gfburak
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan david16

gfburak

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 17, 2012
1
0
1
39
Arkadaşlar benim psp 3004 6.60 psp im var dün psp de bataryayı çıkartttığımdam cfw yi tekrar yüklemem gerekiyordu fakat cfw açtım yükleyip psp kendini yeniden başlatacağı zaman psp kendiliğinden kapandı tekrar tekrar denedim aynıydı ondan sonra umd yi açtım hafıza kartı takılıydı oyundan çıkınca yine psp kapandı sonra tam kapanırken ms yi çıkarttım ve ana menü geldi cfw yi tekrar yükledim ve yeniden başlatırken ms yi çıkarttım oldu ama her oyunu kapatırken ms yi çıkartınca oluyo arkadaşlar lütfen yardım
- 8 gb Memory Stick ( Orjinal ) -
format ms yaptım
restore deflut yaptım ... ama olmadı :ihi::en:

(D33P)

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 26, 2010
295
9
18
konu yanlis yerde hem o kart hasar gormus onu soyliyim bi pc de pandora yap sonra psp den karta format at duzelirse duzelir duselmezse cop :D

Bump: yada cihazdada sorun olabilir sen ilk dedigimi yap sonra bi tenik servise gotur cihazi garantisi varsa ms nin degistirirler blki onu

david16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 19, 2011
721
12
18
Pandorayla ne alakası var... Pandora ancak sistem verilerini yedekler flash lara formatlar brickli psp leri düzeltir (V3 anakart 3004 e1004 modelleri hariç yani bunlara olmaz).... Soruna gelirsek hafıza kartı girişinde sorun olabilir yada kartta sorun olabilir açaba cihazın ms bölümünü ve hafıza kartın ön ve arka fotosunu koyabilir misin birde hafıza kartı yuvasını iyiçe üfleyip tekrar tak dene sonra PC den biçimlendir PSP den format at karta sonra restore yapıp dene. Bu dediklerimi bi yap :)