Hareket Sensörü:Tilt FX

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde herosaint tarafından oluşturulan Hareket Sensörü:Tilt FX başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,071 kez görüntülenmiş, 42 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı Hareket Sensörü:Tilt FX
Konbuyu başlatan herosaint
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kaanoz12

TNT

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2009
349
1
18
Sitesinden Türkiye'ye sipariş yok ...Anca yurtdışında birisine aldırtıp dolaylı yoldan kargolatcaksınız buraya da fanteziye gerek yok ,yakın zamanda gittigidiyor tarzı sitelerde satışa konur.

Ayrıca kulaklık girişini işgal etmesi benim için eksi puan , topluluk içinde ya sesi ya da hareketi tercih edeceksin. Keşke usb girişli olsaydı.

blueedeep

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 21, 2008
93
0
6
güzeel bir cihaz bence ama usb olsaymış daha iyi olurmuş.sitesinde kullanılabilen oyun sayısı arttıkça yeni updatelerin yeni profillerin geleceği yazıyor. zevkli birşeye benziyor.

erol_fb

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 2, 2009
6
0
1
ben birkaç şey merak ediyorum bu alet hangi tarihte piyasaya sürüldü ve türkiyeye geldimi türkiyeye geldiyse nereden bulabilirim ve kırdırılmış psp de çalışırmı? lütfen cevap verin :help:

ercanercan

Erişim Engelli
Tem 25, 2009
77
0
6
ilgi cekici almak lazim faydali bir alet bu guzel paylasim icin herosaint kardese cok tesekkurler

burhan995

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2009
29
0
1
ben birkaç şey merak ediyorum bu alet hangi tarihte piyasaya sürüldü ve türkiyeye geldimi türkiyeye geldiyse nereden bulabilirim ve kırdırılmış psp de çalışırmı? lütfen cevap verin :help:
arkadaşım ben satın aldım ama yabancı internet sitesinden site bunun orjinal sitesi ve istanbulda yok ayrıca bende 2000 var 5.03 gen c ve sorunsuz çalışıyor.Çok güzel bir alet

erol_fb

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 2, 2009
6
0
1
çok teşekkür ederim birşey daha sormak istiyorum sitesinden alınca kaç günde geliyor?benim psp 2006-2007 ve 3,71 m33 rahat çalıştırımı acaba?ve internet sitesine güvenebilirmiyim?:help:

Kaplanck

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 26, 2009
10
0
1
32
arkadaşım ben satın aldım ama yabancı internet sitesinden site bunun orjinal sitesi ve istanbulda yok ayrıca bende 2000 var 5.03 gen c ve sorunsuz çalışıyor.Çok güzel bir alet
bende bugün aldim aa CFW 5.03 Gen-C de calismiyor. Yardimci olur musun?

erol_fb

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 2, 2009
6
0
1
lütfen ya acil sorumu cevaplayın çok acil almayı çok istiyorum ama sitesine güvenmiyorum ve nekadar zamanda glr blmiyorum.

burhan995

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2009
29
0
1
bende bugün aldim aa CFW 5.03 Gen-C de calismiyor. Yardimci olur musun?
kutusundan çıkan cdyi kuracaksın sonra psp ni tak o zaten kendisi kuruyor 5.03 gen c de çalışıyor tekrar dene çalışmazsa (ihtimal) gen a kur bide sen orda slim için aldın dimi çünkü 1000-2000-3000 seçenekleri vardı

Bump:
lütfen ya acil sorumu cevaplayın çok acil almayı çok istiyorum ama sitesine güvenmiyorum ve nekadar zamanda glr blmiyorum.
yaklaşık 1-2 hafta sürer çünkü gemiyle geliyor ve elinde teslim alıyorsun güvenilir site ama alacaksan kredi kartıyla tek kullanımlık şifre kullan derim :D:starwar: