Hello World PS5

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Hello World PS5 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,154 kez görüntülenmiş, 63 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı Hello World PS5
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nuTTy

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
805
371
63
Benim gibi 6.02 ve altında sürümde olanlar için iyi haber sence bununla ilgili bir gelişme olur mu ve ne zaman çıkar ki? byercanx @byercanx

Ekli dosyalar

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,166
714
113
40
Benim gibi 6.02 ve altında sürümde olanlar için iyi haber sence bununla ilgili bir gelişme olur mu ve ne zaman çıkar ki? byercanx @byercanx
Evet Flow zaten private exploite sahip bunu daha önce belirtmiştim zamanı gelince yayınlayacaktır.

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,166
714
113
40
son durum nedir hocam meraktan çatladım valla. :D
Sana bomba hazırlıyorum :) 1 - 2 sürümü denedim çalışmadı, oyun çok eski çok fazla bağımlılık istiyor. Halletmeye çalışıyorum bir sürüm buldum indiriyorum şimdi birde bunu deneyeceğim.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

coolcarlos7

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 23, 2020
171
80
28
Sana bomba hazırlıyorum :) 1 - 2 sürümü denedim çalışmadı, oyun çok eski çok fazla bağımlılık istiyor. Halletmeye çalışıyorum bir sürüm buldum indiriyorum şimdi birde bunu deneyeceğim.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Hayırlısı hocam bakalım 🤣 steamden orjinalde yokki verelim hesabıda