Hello World PS5

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Linux kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Hello World PS5 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,699 kez görüntülenmiş, 174 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Linux
Konu Başlığı Hello World PS5
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan byercanx

coolcarlos7

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 23, 2020
266
134
43
abiler kafayı yedim,sıfırdan backup yaptım. abuk sabuk donup duruyor jb işleminde. Böyle giderse kaldırıcam cihazı. Bana güncel autoloader verin. Şuanda güncel tüm oyunları açıcak şekilde.

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
903
3,594
93
abiler kafayı yedim,sıfırdan backup yaptım. abuk sabuk donup duruyor jb işleminde. Böyle giderse kaldırıcam cihazı. Bana güncel autoloader verin. Şuanda güncel tüm oyunları açıcak şekilde.
Buyrun hocam bu benim kullandığım çok nadir hata alıyorum Etahen yok ama haberiniz olsun. Kstuff son sürüm kendi kendine açılıp kapanıyor zaten oyuna girerken.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

edit: Etahen olmadığı için ps5explorer ve itemflowz çalışmaz bunuda ekleyeyim:)

coolcarlos7

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 23, 2020
266
134
43
Buyrun hocam bu benim kullandığım çok nadir hata alıyorum Etahen yok ama haberiniz olsun. Kstuff son sürüm kendi kendine açılıp kapanıyor zaten oyuna girerken.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

edit: Etahen olmadığı için ps5explorer ve itemflowz çalışmaz bunuda ekleyeyim:)
Hocam sitedeki backupu indirdim, kurdum 0'dan, sonra başka bir autoloader indirip denedim, oyunu kurdum uygulama başlatılamıyor diyor 😀, önceki oyunlarında saveleri felan gitti tırlattım kafayı 😀

coolcarlos7

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 23, 2020
266
134
43
Hiç bir şekilde Req'u çalıştırmadım pro 10.01 ile. Fix dahil her şeyi yaptım. Backup kurdum autoloader aldım arkadaşlardan çalıştıramadım. Üstüne Jumanji oyunu'nu kurdum direk açtı. Cihazdamı var sıkıntı bende mi var bilmiyorum..

OyunDelisiyim

TR YAMA KING
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2025
519
1,889
93
Hiç bir şekilde Req'u çalıştırmadım pro 10.01 ile. Fix dahil her şeyi yaptım. Backup kurdum autoloader aldım arkadaşlardan çalıştıramadım. Üstüne Jumanji oyunu'nu kurdum direk açtı. Cihazdamı var sıkıntı bende mi var bilmiyorum..
Cihazda sıkıntı yok kesinlikle bir yerlerde bir şey eksik yapıyorsun muhtemelen.