iOS 4.1 Jailbreak | Greenp0ison & Limera1n

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde herosaint tarafından oluşturulan iOS 4.1 Jailbreak | Greenp0ison & Limera1n başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,618 kez görüntülenmiş, 75 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı iOS 4.1 Jailbreak | Greenp0ison & Limera1n
Konbuyu başlatan herosaint
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ullu

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Merhaba

Cihazınıza limerain ile jailbreak yapın ve sonra beklemede kalın lakin 4.1 için o baseband için unlock daha çıkmadı

Bu konuda yapabileceğiniz şimdilik bir şey yok

En azından uygulamalar için jailbraek yapıp iphone'u eğlence amaçlı kullanabilirsiniz

Geçmiş olsun

ullu

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2009
62
0
6
Birdaha indir ve emin ol MAC için olduklarından :D
ağa iki kez indirdim limera1n'ide öbürkünüde ancak ikisinde de dosya olarak gözüküyor. Program olarak değil. Belki yanlış yapıyorumdur diye yazıyorum. Buraya çıkart diyorum klasörle çıkıyor, contest>macOS>limera1n diye bir dosya var ancak açılmıyor-açamıyorum biri lütfn yardımcı olsun...

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Dostum

Bu Mac için olan versiyonu

Buna windows için

ullu

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2009
62
0
6
Kardeş ben bir türlü çözemedim. iPhone'da geliyom modele MC605X yazıo. yani mac. neyse seninde bu yazdığındn linkten indiriyorum. çıkartıyorum masaüstüne ancak burdan sonra ne yapmam gerek anlayabilmiş değilim. :(

Coras

Pagani Lover
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2009
348
6
18
31
Öncelikle Selamlar

Bizim Bi Komşunun iPhone 3g si var ve yanlışlıkla shsh filan almadan 4.1 e yükseltmiş cihazı ve baseband filan yükselmiş(rakam tam aklımda değil) ve haliyle tekrar sim lock olmuş cihazı limerain vs biriyle kırsam ultrasnowla filan tekrar unlock etmem mümkünmü bikaç yerde okudum mümkün yazıyor(komşuya yardımcı olacağım ondan soruyorum) birde elimde mac de var windowsda yani pro fark etmez sim aktif hale tekrar gelsin problem yok Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkürler.

Not:İsterseniz Basebandın Kaça Yükseldiğini Öğrenebilirim.

2.Not:Kullanacağım Yöntem Şöyle Yani Planladığım Yöntem Limerain ile kırmayı düşünüyorum ve aşağıda vereceğim linkle olursa unlock düşünüyorum böyle olmaz diyorsanız veya bildiğiniz bi yöntem paylaşırsanız sevinirim.

Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz :)
2.Not'taki linkte belirtilenler işe yarar gibi görünüyor.
Ayrıca
burda da ultrasn0w'la 3G'nin downgrade olabildiği yazıyor.
Ayrıca benim bildiğim Limera1n'le iPhone 3Gs ve 4'lerin kırıldığı, diğer cihazların greenpois0n'la kırılabildiğini biliyorum :)
Yardımcı olabildiysem ne ala :)

ullu

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2009
62
0
6
pardon bu mac ve windows bilgisayar için mi yoksa iphonela mı ilgili?

Bump: beyler benim iphone 4.0.2 onu upgradeleyip yapabilirmiyim? (itunes'den)

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
pardon bu mac ve windows bilgisayar için mi yoksa iphonela mı ilgili?

Bump: beyler benim iphone 4.0.2 onu upgradeleyip yapabilirmiyim? (itunes'den)
Mac & Windows 2 si farklı işletim sistemleridir

Siz XP kullanıyorsunuz yapmanız gereken

Windows için olanı indirmek ve ilk ekrandaki resimli anlatımdaki yöndergeyi izlemek

DFU moda alacaksınız sonrasını kendi yapıyor zaten

ullu

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2009
62
0
6
peki son olarak 4.1'e itunes'den yükseltsem yinede yapabilir miyim?

Coras

Pagani Lover
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2009
348
6
18
31
Nasıl iTunes'dan yükselsem yapabilirmiyim? zaten iTunes'dan yapılır upgrade :D

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Evet yapabilirsiniz

Cihazınız yurtdışı değilse yapın ( Yurt için cihazlarda sıkıntı olmaz Unlock beklemek zorunda kalmassınız )

4.1 Yapın ve limera1n çalıştırın

Yöndergeyi izleyin

POWER yani kapatma açma tulu HOME yani menü tuşu

Bu 2 sini basılı tutmanızı isteyecek

Daha sonra POWER dan elinizi çekeceksiniz HOME tuşuna basılı tutmaya devam edeceksiniz bu şekilde DFU moda geçecektir cihaz burda jailbreak olacatır

Ekrana limera1n eklenecektir

Çalıştırmadan WİFİ ağında olduğunuza emin olun çalıştırın ve Cydia yı indirin gerisi size kalıyori