iOS 4.1 Jailbreak | Greenp0ison & Limera1n

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde herosaint tarafından oluşturulan iOS 4.1 Jailbreak | Greenp0ison & Limera1n başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,579 kez görüntülenmiş, 75 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı iOS 4.1 Jailbreak | Greenp0ison & Limera1n
Konbuyu başlatan herosaint
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ullu

ullu

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2009
62
0
6
Hmmm. Benim iPhone 4 ve yurt dışı. Henüz 4.1'e yükseltmedim. Ne yapmalıyım? Unlock yakında çıkar mı?

Not: iPod Touch 3G yurt dışı var kardeşimin. Onunkinide JB'liyeceğim. onda da unlock gerekir mi?

WaLTeR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 9, 2008
121
1
18
34
Arkadaşlar az önce 3.nesil Ipod Touch aldım.Bu işlemler aynen geçerli midir?Yeni olduğum için bana biraz açıklama yapar mısınız?Şimdiden teşekkürler =)

mert_1047

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 10, 2010
2
0
1
38
Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz :)
2.Not'taki linkte belirtilenler işe yarar gibi görünüyor.
Ayrıca
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
burda da ultrasn0w'la 3G'nin downgrade olabildiği yazıyor.
Ayrıca benim bildiğim Limera1n'le iPhone 3Gs ve 4'lerin kırıldığı, diğer cihazların greenpois0n'la kırılabildiğini biliyorum :)
Yardımcı olabildiysem ne ala :)
Cevabınız Ve Bilgilendirmeleriniz İçin Teşekkürler. MeoMaN a da ayrıca teşekkür ederim.Verdiğiniz Link İçin Ayrıca Teşekkürler.

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Hmmm. Benim iPhone 4 ve yurt dışı. Henüz 4.1'e yükseltmedim. Ne yapmalıyım? Unlock yakında çıkar mı?

Not: iPod Touch 3G yurt dışı var kardeşimin. Onunkinide JB'liyeceğim. onda da unlock gerekir mi?

Sakın yükseltmeyin 3g ve 4 için aynı şey geçerli

4.1 sürümündeki baseband için unlock şu an çıkmadı bildiğim 4.0.2 versiyon da da aynı şey geçerli acele etmeyin ve beklemede kalın yakın bir tarihde unlock bekleniyor

Şimdi son olarak bana ayrıtılı yazarmısınız .

3g var yurtdışı şu anki versiyon nedir

4 var yurtdışı şu anki versiyon nedir

3g için tavsiyem en iyisi 3.1.3 versiyondur jailbeak yapabilir unclok yapabilirsiniz örneğin

herosaint

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 9, 2008
365
3
18
32
Siteye Git
Sakın yükseltmeyin 3g ve 4 için aynı şey geçerli

4.1 sürümündeki baseband için unlock şu an çıkmadı bildiğim 4.0.2 versiyon da da aynı şey geçerli acele etmeyin ve beklemede kalın yakın bir tarihde unlock bekleniyor

Şimdi son olarak bana ayrıtılı yazarmısınız .

3g var yurtdışı şu anki versiyon nedir

4 var yurtdışı şu anki versiyon nedir

3g için tavsiyem en iyisi 3.1.3 versiyondur jailbeak yapabilir unclok yapabilirsiniz örneğin
Hocam arkadaş iPod Touch 3g'den bahsetmiş..Unlock olayı yok..Rahat bir şekilde yapabilir jb..

Arkadaşlar az önce 3.nesil Ipod Touch aldım.Bu işlemler aynen geçerli midir?Yeni olduğum için bana biraz açıklama yapar mısınız?Şimdiden teşekkürler =)
Evet işlemler aynen geçerli.1 hafta önce iPod Touch 3G 32 GB'da limera1n tarafımca denenmiştir..

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18

4 için bekleyin versiyon yükseltmeyin şu an unlock yok

ipod için unlock gerekmektedir direk versiyon atabilirsiniz

ipod için unlock gerekmektedir direk versiyon atabilirsiniz

direk jailbrak yapıp kullanabilirsiniz

Cevabınız Ve Bilgilendirmeleriniz İçin Teşekkürler. MeoMaN a da ayrıca teşekkür ederim.Verdiğiniz Link İçin Ayrıca Teşekkürler.
Ben teşekkür ederim

Hocam arkadaş iPod Touch 3g'den bahsetmiş..Unlock olayı yok..Rahat bir şekilde yapabilir jb..

Evet işlemler aynen geçerli.1 hafta önce iPod Touch 3G 32 GB'da limera1n tarafımca denenmiştir..

Farketmedim dostum kafam genelde bi milyon

ullu

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2009
62
0
6
tamadır beyler ipod'u spirit ile (3.1.3) jbledim. bildiğiniz bir app sitesi varsa lütfen yazın.

iPhone 4 4.0.2 Versiyon Model MC updatelemedim. unlock'u bekliyorum. bilgilendirmeleriniz için sağolun...

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
tamadır beyler ipod'u spirit ile (3.1.3) jbledim. bildiğiniz bir app sitesi varsa lütfen yazın.

iPhone 4 4.0.2 Versiyon Model MC updatelemedim. unlock'u bekliyorum. bilgilendirmeleriniz için sağolun...
Burası en iyi app sitesi indir crackle ipodu cydiadan sync kur sonra itunes ten indirdiğin ipa ları at tamamdır

Hayırlı olsun

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

WaLTeR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 9, 2008
121
1
18
34
MeOMaN ve herosaint dostum ağzınıza sağlık bilgilendirmeler için teşekkürler.Bu arada jailbreak yaparsak online fonksiyonunda bir bozukluk olmaz değil mi?