iOS 7.0.6 Jailbreak Çıktı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde hazretidentist tarafından oluşturulan iOS 7.0.6 Jailbreak Çıktı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,530 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı iOS 7.0.6 Jailbreak Çıktı
Konbuyu başlatan hazretidentist
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bukalemuns

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 11, 2012
3,050
291
83
Beyler jailbreak yapmak icin itunesten versiyonu 7.0.6 yapmak gerekiyor mu yoksa direk 6.0.1 üzerine kurabilirmiyim ? Silicem itunesten indirdigim tüm oyunları :S hatta telefonu formatlamayı bilseydim formatlardım ? :S

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 11, 2012
3,050
291
83
evasi0n indirdim de desteklemiyor dedi demek ki son sürüme yükselticez itunesten :S Orjinal ios 7 yükledikten sonra kuracagım anladıgım kadarıyla

EDIT : iptal ettim beyler önce telefona bir format atacagım.

Son düzenleme:

Burki_can

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 22, 2012
187
11
18
Evet [MENTION=112040]GAMEMASTER[/MENTION] kardeşim doğru anlamışsın o şekilde yaparsın sorunsuz bi şekilde.

Sent from my iPhone 5S with
Tapatalk 2

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 11, 2012
3,050
291
83
Biraz yavaslama oldu ama bekledigimden iyi yine :) iOS 6 ya dönme sansım yok degil mi bir de jailbreak yapınca programlarla falan hızlandırabilirmiyiz ?

Burki_can

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 22, 2012
187
11
18
Jailbreak yapınca dönme yok ama Ayarlar > Genel > Erişilebilirlik > Hareketi Azalt sekmesine gelerek kapatıyoruz ve cihazımız daha hızlı çalışıyor

Tapatalk 2

Burki_can

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 22, 2012
187
11
18
İnternetten bulduğum bir kaç yöntem daha :
Hiddensettings7 Tweak’ ını Cydia’ dan cihazımıza yüklemek. Ardından ise cihaz kendi kendine Respring olacaktır.
Sonrasında ise Control Center’ dan Springboard Settings > Animation Overrides sekmesine giderek Slow Factor kısmına minimum 0.40 değerini girdikten sonra bitti diyoruz, Ve cihazımız eskisinden 2 kat daha hızlı…
Ancak cihazımıza her Respring işlemini yaptığımızda bu değer sıfırlanacağı için tekrardan 0.40 değerini girmemiz gerekiyor.

Tapatalk 2

hazretidentist

Est Sularus Oth Mithas
Super Moderatör
Ocak 6, 2012
1,455
6,141
113
MotherBoard
Cigaza NoSlowAnimation adlı tweak'i kurun.Cihaz bariz şekilde hızlanacaktır.Ayrıca batarya problemi içinde BattSaver'ı kurabilirsiniz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 11, 2012
3,050
291
83
Jailbreak yapınca dönme yok ama Ayarlar > Genel > Erişilebilirlik > Hareketi Azalt sekmesine gelerek kapatıyoruz ve cihazımız daha hızlı çalışıyor

Tapatalk 2
Tamam yaptım bunu :)

İnternetten bulduğum bir kaç yöntem daha :
Hiddensettings7 Tweak’ ını Cydia’ dan cihazımıza yüklemek. Ardından ise cihaz kendi kendine Respring olacaktır.
Sonrasında ise Control Center’ dan Springboard Settings > Animation Overrides sekmesine giderek Slow Factor kısmına minimum 0.40 değerini girdikten sonra bitti diyoruz, Ve cihazımız eskisinden 2 kat daha hızlı…
Ancak cihazımıza her Respring işlemini yaptığımızda bu değer sıfırlanacağı için tekrardan 0.40 değerini girmemiz gerekiyor.

Tapatalk 2
2 kat mı vay be jailbreak yapar yapmaz denerim :)
Cigaza NoSlowAnimation adlı tweak'i kurun.Cihaz bariz şekilde hızlanacaktır.Ayrıca batarya problemi içinde BattSaver'ı kurabilirsiniz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Tesekkur ederim en kısa zamanda jailbreak yapınca kuracagım :)