Control center kilit ekranındayken kısayol tarzı birsey degil mi yukarı kaydırınca ekranı geliyor ? Orada springboard gibi birsey yoktu maalesef simdi diger uygulamaları indirecegim bakalım.
İnternetten bulduğum bir kaç yöntem daha :
Hiddensettings7 Tweak ını Cydia dan cihazımıza yüklemek. Ardından ise cihaz kendi kendine Respring olacaktır.
Sonrasında ise Control Center dan Springboard Settings > Animation Overrides sekmesine giderek Slow Factor kısmına minimum 0.40 değerini girdikten sonra bitti diyoruz, Ve cihazımız eskisinden 2 kat daha hızlı
Ancak cihazımıza her Respring işlemini yaptığımızda bu değer sıfırlanacağı için tekrardan 0.40 değerini girmemiz gerekiyor.
Hangi source u eklemek gerekiyor onu indirmek icin bir de ben torrentten indirdigim oyunu itunese sürükleyip bırak ile ekleyip tele atmaya calıstıgımda eszamanlama bitiyor ama tele baktıgımda hala yükleniyor diyor ? appsync 5.0 + 6.0 + yükledim hicbirsey yüklemesekte mi aynı seyi yapıyor yoksa bir gelisme var mı
Hangi source u eklemek gerekiyor onu indirmek icin bir de ben torrentten indirdigim oyunu itunese sürükleyip bırak ile ekleyip tele atmaya calıstıgımda eszamanlama bitiyor ama tele baktıgımda hala yükleniyor diyor ? appsync 5.0 + 6.0 + yükledim hicbirsey yüklemesekte mi aynı seyi yapıyor yoksa bir gelisme var mı
gelisme var mı derken hani biseyleri yapabilmismiyim yoksa appsync 5.0 + 6.0 + yı yüklemesem de aynı sekilde yükleniyor da kalırmıydı Bu arada hangi source u eklemeliyim dedigin uygulama icin ?
gelisme var mı derken hani biseyleri yapabilmismiyim yoksa appsync 5.0 + 6.0 + yı yüklemesem de aynı sekilde yükleniyor da kalırmıydı Bu arada hangi source u eklemeliyim dedigin uygulama icin ?