Killer Instinct Launch Trailer(Fulgore-Spinal Eklendi)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde XBOX One Oyun Haberleri Sohbet kategorisinde ankboy tarafından oluşturulan Killer Instinct Launch Trailer(Fulgore-Spinal Eklendi) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,304 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı XBOX One Oyun Haberleri Sohbet
Konu Başlığı Killer Instinct Launch Trailer(Fulgore-Spinal Eklendi)
Konbuyu başlatan ankboy
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kratos56

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
276
47
xbox one exclusive leri niye bu kadar güzel yazık oyunlara fps sorunu çözünürlük sorunu bi çıksınlar satış sorunuda çekerler inş sonra ps4 dede çıkar
Hiçbir oyunda fps çözünürlük sorunu yok açıklanan çözünürlük ve fps neyse firmadan oynanan fps ve çözünürlükte o zaten .Kaynaksız şekilde sorun var falan deme dostum kaynak göster birşey ortaya atıyorsan yayınlayalım bizde
​

Deepmano

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 31, 2013
172
2
18
27

Bu oyun varya dövüş oyunları içindeki en iyi kombo dinamiğine sahip oyundu komboya başladın mı bitmiyodu kan, ateş ve patlamalar süperdi neyse sağlık olsun bunun için xbox one almam nasılsa bir süre sonra pc için çıkar diye düşünüyorum. :)
PC'ye çıkmaz EXC oyunların PC'ye çıktığını hiç görmedim

kratos56

Erişim Engelli
Kas 17, 2013
65
1
8
31

Hiçbir oyunda fps çözünürlük sorunu yok açıklanan çözünürlük ve fps neyse firmadan oynanan fps ve çözünürlükte o zaten .Kaynaksız şekilde sorun var falan deme dostum kaynak göster birşey ortaya atıyorsan yayınlayalım bizde
​
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
bu ryse fps sorunu 16 ya kadar düşüyor
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
buda dead rising 3 20e kadar düşüyor

bu oyunlar 720 p çoğu oyun 720 p tmm çıkış oyunları çok güzel önceki mesajımdada dedim ama konsolda heba oluyorlar hala düşüncem bu:50::psiko: