PS5 Yardım Kırık Ps5 Uzaktan Oynama

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Tracheophyta59 tarafından oluşturulan Kırık Ps5 Uzaktan Oynama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 543 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Kırık Ps5 Uzaktan Oynama
Konbuyu başlatan Tracheophyta59
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sezar061

Tracheophyta59

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 27, 2024
44
7
8
Merhabalar öncelikle 11.00 Webkit Yöntemiyle kırılan ps5 fat kasaya sahibim. Ps Remote play tarzı uzaktan oynama şansım var acaba kırık cihazlarda.
Yapay zeka aracılığıyla denemelerim oldu ama sonuçsuz kaldı. link dev ve offact yükledim payload olarak ama sürüm sebebiyle link dev hata verdi. sistemi daha da bozucağız diye devam etmedim. psn hesabı girmediğim için uzaktan oynama aktif değil şuan da . benim sürümlerimde olupta bu işi başarabilen varmı acaba veya önerisi olan.

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
4,440
6,509
113
Merhabalar öncelikle 11.00 Webkit Yöntemiyle kırılan ps5 fat kasaya sahibim. Ps Remote play tarzı uzaktan oynama şansım var acaba kırık cihazlarda.
Yapay zeka aracılığıyla denemelerim oldu ama sonuçsuz kaldı. link dev ve offact yükledim payload olarak ama sürüm sebebiyle link dev hata verdi. sistemi daha da bozucağız diye devam etmedim. psn hesabı girmediğim için uzaktan oynama aktif değil şuan da . benim sürümlerimde olupta bu işi başarabilen varmı acaba veya önerisi olan.
Chiaki kullandım ben meta quest 3 de ve android telefonda vede pc de gayet başarılı

byercanx @byercanx in tavsiyesi üzerine cayır cayır kullandım bende 10.01 var ama 11 de tecrübem yok hocam

Tracheophyta59

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 27, 2024
44
7
8
Chiaki kullandım ben meta quest 3 de ve android telefonda vede pc de gayet başarılı

byercanx @byercanx in tavsiyesi üzerine cayır cayır kullandım bende 10.01 var ama 11 de tecrübem yok hocam
Payload olarak ne yüklediniz hocam ? dediğim gibi link dev ve offact payloadları çalışmıyor da

rifat16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 29, 2009
643
237
43
46
BURSA
Bende 10.01 var bende chiaki,Asobi ve Pxplay ile denedim fakat hata verdi.eksik bir şeymi var yüklenmesi gereken #yhanova #byercanx biliyorsanız yardımcı olurmusunuz

seqilcocuk

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
504
222
43
Benim psn hesabı aktif ama lanet bir kod istiyor başta chiaki. Ne denediysem olmuyor

yhanova

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
4,440
6,509
113
abi aslında bende en basta biraz tereddüt ettim ama cihazı modeme bağlıyoruz ip leri unuttum burda konularda vardı tekrar bakarım
sonra aynı modemi kullanan pc yada mobil android artık ne varsa ona da uygulamayı indiriyoruz
debug setting de remote play e girince 8 haneli numara ve şifre veriyor onu programdan girince bağlıyor

zaten uygulama aynı modeme pağlı olan ps5 i otomatik görüyor

seqilcocuk

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
504
222
43
abi aslında bende en basta biraz tereddüt ettim ama cihazı modeme bağlıyoruz ip leri unuttum burda konularda vardı tekrar bakarım
sonra aynı modemi kullanan pc yada mobil android artık ne varsa ona da uygulamayı indiriyoruz
debug setting de remote play e girince 8 haneli numara ve şifre veriyor onu programdan girince bağlıyor

zaten uygulama aynı modeme pağlı olan ps5 i otomatik görüyor
Debug setting baktım ben baya. Kod buldum ama kabul etmedi. Onu da çözersem işe yarar gibi ihtiyacım var aslında. Daha önce orjinal cihaz varken PS portal kullandım bunuda halledersek süper olur

Psx63

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2012
335
71
28
41
Mesela payload manager ve web file manager gibi uygulamalar verdikleri ip adresi ile pc ye rahatça bağlanmana imkan sağlıyor ama direk ps5 ana ekranını pc ye aktarma bulamadım bende varsa paylaşan on numara olur