PS5 Yardım Kırık Ps5 Uzaktan Oynama

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Tracheophyta59 tarafından oluşturulan Kırık Ps5 Uzaktan Oynama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 439 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Kırık Ps5 Uzaktan Oynama
Konbuyu başlatan Tracheophyta59
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sezar061

sezar061

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 16, 2014
219
108
43
cihazda kullanmanız için öncelikle gerçek bir psn hesabınız olması lazım, yoksa bir tane üyelik açın sonra fake sign in elf dosyası var onunla aktif olmayan uzaktan oynatmayı aktif edeceksiniz,
chiaki veya ps remote play uygulaması üzerinden cihaza bağlanacaksınız karışık gibi duruyor ama kolay

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
504
222
43
cihazda kullanmanız için öncelikle gerçek bir psn hesabınız olması lazım, yoksa bir tane üyelik açın sonra fake sign in elf dosyası var onunla aktif olmayan uzaktan oynatmayı aktif edeceksiniz,
chiaki veya ps remote play uygulaması üzerinden cihaza bağlanacaksınız karışık gibi duruyor ama kolay
ps4 de yapmıştım. ps5 çözemedim. gerçek psn hesabı var elimde ama nasıl işlem gerekli onu çözemedim. psn girmeden bu işlemi nasıl yapacağız yardımcı olursan sevinirim

sezar061

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 16, 2014
219
108
43
ps4 de yapmıştım. ps5 çözemedim. gerçek psn hesabı var elimde ama nasıl işlem gerekli onu çözemedim. psn girmeden bu işlemi nasıl yapacağız yardımcı olursan sevinirim
yardımcı olurum olmasına ancak şunu bil aktif edince oyun save ler sıfırlanıyor, profil id değiştiği için, yani hali hazırda savelerin varsa yedekle, saveleri editleyip o şekilde çalışabilir yaparsın ama ben uğraşmadım

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
504
222
43
yardımcı olurum olmasına ancak şunu bil aktif edince oyun save ler sıfırlanıyor, profil id değiştiği için, yani hali hazırda savelerin varsa yedekle, saveleri editleyip o şekilde çalışabilir yaparsın ama ben uğraşmadım
Ben uğraşırım ama boşta flash bellek yok 😂
Fake psn aktif ama chiakiye gireceğim kodu tutturamadım. Hata veriyor

sezar061

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 16, 2014
219
108
43
Burdan yazarsan herkes faydalanır. Müsait olduğunda acelesi yok şu an. Daha faydalı olacağını düşünüyorum
hocam önce prospero manager elf i yükleyin sonra şu siteden gerçek PSN hesap adınızı yazın site size ID HEX falan hepsini verecek onları bir yere kaydedin, prospero manageri açın ps5 te sol menüden Settings e girin sağdaki sayfada üstte GENERAL yazan kısımda sağa doğru experimental var ona girin, girince o sayfada profil ya da birkaç profil varsa hepsini göreceksiniz,

profilin altında Activate yazan yere girin 0x... ile başlayan uzun harf numaralı kod göreceksiniz bunu size verdiğim siteden aldığınız HEX kodu ilde değişeceksiniz,

şu şekilde olacak 0x kısmı aynen kalacak gerisini HEX te yazanı aynen yazıp activate slot diyeceksiniz psn hesabı eklenmiş olacak, sonra prfil altında fake sign-in aktif olacak ona basında ekranda Please reboot to Apply çıkacak konsolu yeniden başlatın

ps5 sistem ayarlarına gelin uzaktan oynatmayı seçin o bölgenin aktif olduğunu göreceksiniz oradan açıp kapatırsınız

sonra eşleştireceğiniz cihaz ile cihazı eşleştirden alacağınız kod ile eşleştirin

chiakide siteden aldığınız = ile biten kodu yazacaksınız ayrıca konsoldan aldığınız kod,

orjinal remote play kullanacaksanız sadece kod yeterli

android telefonda PXPlay ile kullanacaksanız Account ID ile eşleşme yapacaksınız

biraz karışık gibi oldu ama çok basit yapınca anlarsınız

Tracheophyta59

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 27, 2024
44
7
8
Hocam bu 11.00 sürümü için uygun mu peki sen bunu hangi sürümde uyguladın ve save dosyalarımızı kesin depolamamız gereklimi yani kesin siliniyormu saveler

sezar061

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 16, 2014
219
108
43
Hocam bu 11.00 sürümü için uygun mu peki sen bunu hangi sürümde uyguladın ve save dosyalarımızı kesin depolamamız gereklimi yani kesin siliniyormu saveler
cihazım 11.40 ta iken yaptım şu an 12.00 sürüm sorunsuz çalışıyor, daha üst sürümü bilemem denemek lazım ama çalışacaktır

saveler silinmiyor ama profil bozuluyor sıkıntı o dolayısıyla saveler gidiyor, ancak ana hesaba dokunmayıp 2. hesap açıp onu remote play için ayarlarsan ana hesapta sorun olmuyor

siteyi eklemeyi unuttum aşağıdaki siteden kırmızı ile sildiğim ilk bölüm lazım onları not edin kullanacağınız programa görekullanacaksınız
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Ekli dosyalar

Son düzenleme: